Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

13.01.2014 - 09:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray-Vidic görüşmesi!

Haberin Devamı

Drogba giderse hedef David Villa

Son bomba Barry

Mektup gitti Telles geliyor

Ve Amrabat pes ediyor!

Galatasaray-Vidic görüşmesi!
Galatasaray günlerdir çok gizli bir şekilde yürüttüğü transfer çalışmasında mutlu sona çok yaklaştı.

Galatasaray transfer bombasını patlatmak üzere. Daha önceden bir stopere ve bir de sol beke oyuncu istediğini belirten İtalyan hoca transferlerin kampa yetişmemesinden rahatsız olduğunu belirtmişti. Bunun farkında olan yönetim Alex Telles transferini bitirmek üzereyken bir yandan da stopere alacağı isim konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Defansı tecrübeli bir stoperle takviye etmek isteyen Galatasaray, Manchester United'ın yıldız stoperi Vidic'i kadrosuna katmak üzere.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu için yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren Galatasaray oyuncunun gelirim yanıtından sonra görüşmelerini sıklaştırdı. Öyle ki ilk görüşme geçtiğimiz hafta Manchester Piccadilly Hilton Oteli'nde gerçekleşti bile. Burada Galatasaray'ın bu transfer için yetkilendirdiği Muzzi Özcan ve Vidic'in temsilcileri transferle ilgili detayları konuştu.

Manchester United'dan ayrılabileceğini belirten Vidic kulübüne bu isteğini aktarıp bonservisi için kolaylık sağlanmasını isteyecek. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Vidic'in haftalık 90 bin Paund kazandığı ve Galatasaray'dan daha iyi bir ücret alabileceği aktarılırken Galatasaray'da forma giyen Drogba ve Sneijder gibi yıldızların varlığına dikkat çekildi.

1 milyon Sterlin

Manchester United'ın yıldız oyuncuyu devre arasında bırakmak için 1 milyon sterlin isteyeceği aktarılıyor. Bu rakam konusunda Galatasaray'ın da bir itirazı bulunmuyor.Artık herşey son görüşmelerden çıkacak sonuca ve takımdan gönderilecek oyuncuların durumuna bağlı.

Haberin Devamı

Drogba giderse hedef David Villa
G.Saray, sözleşme uzatma teklifini hâlâ kabul etmeyen ve New York Red Bulls kulübüyle görüşen Didier Drogba'nın yerine düşündüğü adaylar arasına İspanyol golcüyü de ekledi

Ara transferin hareketli takımı Galatasaray, asıl bombayı sezon sonunda patlatmak için şimdiden hazırlıklara başladı. Sözleşmesi bitecek olan Didier Drogba'nın nikah tazeleme isteğine hâlâ yanıt vermemesi ve ABD'nin New York Red Bulls kulübüyle temasta olması, Galatasaray yönetimini harekete geçirdi. Her zaman bir adım sonrasını düşünen başkan Ünal Aysal'ın talimatı üzerine kolları sıvayan yöneticiler, Drogba çapında bir yıldız transferi için çalışmalara başladı. İngiliz medyasının ortaya attığı Torres iddiasından sonra bu kez gündeme gelen süper star ise David Villa oldu.

ARDA DEVREYE GİRECEK
Teknik direktör Mancini'nin de sıcak baktığı İspanyol golcüyle ilgili şimdiden nabız yoklanmaya başlandı. Yöneticilerin ilk izlenimlerine göre Atletico Madrid, sezon başında Barcelona'dan büyük umutlarla transfer etmesine rağmen beklenen performansı gösteremediği gerekçesiyle yıldız futbolcuyu sezon sonu elden çıkarabilir. İspanyol kulübüyle sözleşmesi 2015'te bitecek olan David Villa'nın yeni bir heyecan duyacağı ve kendini tekrar kanıtlayacağı bir takıma gitmeye sıcak bakacağı belirtiliyor. Galatasaray yönetimi, golcü oyuncuyu ikna etmek için gerekirse takım arkadaşı Arda Turan'ı da devreye sokacak.

Haberin Devamı

Son bomba Barry

İngiliz medyası, eski öğrencilerini yeni takımına getirmekle ünlü olan Roberto Mancini'nin sezon sonunda serbest kalacak olan Gareth Barry'yi alacağını iddia etti. 32 yaşındaki İngiliz oyuncu Everton'da kiralık oynuyor

Haberin Devamı

Transferin flaş takımı Galatasaray için iddialar bitmek bilmiyor... İngiliz Daily Mirror Gazetesi ve Sports News, Roberto Mancini'nin yeni sezonda kendi takımını yaratmak istediğini ve bu nedenle Manchester City'den eski öğrencisi Gareth Barry'ye Sarı- Kırmızılı formayı giydireceğini iddia etti. Barry'nin bölgesinde Melo olmasına rağmen İngiliz oyuncunun savunmada farklı görevler alabilen bir yıldız olduğu belirtildi. Geldiği günden beri takım savunmasına dikkat çeken Roberto Mancini'nin kafasındaki takımda Gareth Barry'ye önemli görevler düştüğü belirtildi. Sezon başında Manchester City'den Everton'a kiralık olarak giden 32 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesinin biteceği ve serbest kalacağı ifade edildi. Oyuncuyu yakından tanıyan ve kendisiyle 3.5 sene çalışan İtalyan teknik adamın, transfer için İngiliz yıldızla da yakın zamanda görüşme yapacağı iddia edildi. Ada basınında yer alan haberde, şu anda Everton'da kiralık olarak forma giyen 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun transfer edilmesi için Roberto Mancini'nin Galatasaray yönetimiyle bir görüşme yaptığı ifade edildi.

CAMBiASSO İDDİASI VE ROBERTO MANCiNi DEVRiMi!
İngiliz basınındaki bir diğer iddia ise Esteban Cambiasso... Galatasaray'ın transfer listesindeki bir diğer oyuncunun da Cambiasso olduğu belirtildi. İnter ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncunun durumunun Gareth Barry transferine bağlı olduğu ifade edidi. Roberto Mancini'nin Galatasaray'da gelecek sezon kendi devrimini yapacağı belirtilirken, kanatları genç oyunculardan kurmayı hedefleyen İtalyan teknik adamın takım savunmasına tecrübeli ve sert isimleri katmayı hedeflediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Mektup gitti Telles geliyor

Antalya'da bir araya geldiği Mancini'nin "Alex Telles'i mutlaka istiyorum" demesi üzerine devreye giren Ünal Aysal teminat mektubunu Gremio Kulübü'ne ulaştırdı. Brezilya basını, "6.7 milyon Euro'ya işlem tamam. Telles çarşamba İstanbul'da" dedi

Cimbom'da adeta yılan hikayesi haline gelen Alex Telles transferiyle ilgili dün çok flaş gelişmeler yaşandı... Herkesin "Bu iş bitti" dediği bir ortamda Gremio ile yaşanan son dakika krizi sonrasında genç sol bekin transferi askıya alınmıştı. Brezilya basını, Gremio'nun teminat mektubu istediğini belirtirken, Galatasaray'ın bu gelişme üzerine alternatif isimlere yöneldiği iddia edilmişti. Fakat dün öğlen saatlerinde sürpriz bir şekilde Brezilya'dan iyi haberler geldi. Gremio Kulübü'ne çok yakın olan gazete ve internet siteleri, Sarı-Kırmızılılar'ın beklenen teminat mektubunu ulaştırdığın ve transferde artık hiçbir pürüzün kalmadığını duyurdu.

BAŞKAN AYSAL, MANCINI'Yİ KIRAMADI!
Galatasaray'ın Gremio'ya 6.7 milyon Euro ödeyeceğini yazan gazeteler, Alex Telles'in çarşamba günü İstanbul'da olacağını da ifade etti. Alınan bilgilere göre Başkan Ünal Aysal'ın devreye girmesiyle Telles yeniden imza aşamasına geldi. Mancini'nin Antalya'da görüştüğü Aysal'a, "Telles'i mutlaka alalım" dediği ve bunun üzerine teminat mektubunun gönderildiği belirlendi.

RHODOLFO İÇİN YENİDEN DEVREYE GİRİLDİ
Öte yandan Galatasaray'da stoper transferiyle ilgili de hareketli saatler yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar'ın yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçtiği Rhodolfo için yeniden Sao Paulo ile masaya oturduğu öğrenildi. Yabancı kontenjanında boşluk açılması durumunda Rhodolfo transferinin de birkaç gün içinde olumlu sonuçlanacağı öğrenildi.


Ve Amrabat pes ediyor!

Takımda kalma konusunda inadını sürdüren Nordin Amrabat en sonunda pes ediyor... Faslı yıldızın bugün Antalyaspor'a sezon sonuna kadar imza atması bekleniyor.