Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

16.01.2014 - 09:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Sneijder'den Tottenham'a ret!

Haberin Devamı

Alex Telles geliyor!

Galatasaray 3 oyuncuyu borsaya bildirdi

Sneijder'den Tottenham'a ret!

Ada basınında yer alan haberlere göre Juventus’tan Andrea Pirlo’yu almayı başaramayan Premier Lig ekibinin, sarı-kırmızılı oyuncuya yöneldiği ve ara transfer döneminde bu transferi noktalamak istediği ileri sürüldü. Sneijder ile daha önce Manchester United’ın da ilgilendiği iddia edilmişti.

Alex Telles geliyor!

Gremio beklediği teminatı aldı, sorunlar çözüldü. Alex Telles'in perşembe günü Brezilya'dan yola çıkacağı belirtildi.

Galatasaray uzun süredir uğraş verdiği Alex Telles'te nihayet sona geldi. Brezilya basınında yer alan haberlere göre oyuncunun transferiyle ilgili sorunlar çözüldü ve Telles'in perşembe günü Türkiye'ye gelmek üzere yola çıkacağı belirtildi. Beklenen teminat belgesinin kulübe faks yoluyla ulaştığı menajer Fernando Otto tarafından duyuruldu.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir haftadır süren görüşmelerin ardından Gremio kulübüne ödemelerle ilgili beklediği garantinin ulaştığı ve ortada sorun kalmadığı ifade edildi. Yaklaşık 7 milyon euro olduğu belirtilen bonservis bedelinin yüzde 40'ı kuılübün kasasına gidecek. Sözlü anlaşmaya varılan oyuncunun İstanbul'da resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Galatasaray 3 oyuncuyu borsaya bildirdi

Galatasaray, Bucaspor'dan Umut Gündoğan ile Basel takımında forma giyen Endoğan Adili ve Kayserisporlu Salih Dursun'u borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, Bucasporlu Umut Gündoğan'ın transferleri için hem oyuncularla hem kulüpleriyle görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulüp, ayrıca İsviçre'nin Basel takımında forma giyen Endoğan Adili için görüşmelere başlandığını da borsaya bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Endoğan Adili ve kulübü Basel ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Salih Dursun'un transferi için futbolcunun kendisi ve kulübü Kayserispor ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu.

Haberin Devamı

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Salih Dursun ve kulübü Kayserispor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

Yönetici açıklaması! Yekta gitti...

Galatasaray Kulübü'nün Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, sarı kırmızılı takımın transfer gündemi ve yabancı kontenjanı ile ilgili açıklamada bulundu.

Galatasaray Kulübü'nün Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, sarı kırmızılı takımın transfer gündemi ve yabancı kontenjanı ile ilgili açıklamada bulundu.
Ergün, Yekta Kurtuluş'un Trabzonspor'a kiralık olarak imza attığını belirterek Alex Telles transferinde olumlu gelişmeler yaşandığını da ifade etti.

İşte Şükrü Ergün'ün NTVSpor'a yaptığı açıklamalar:

"YEKTA KİRALIK OLARAK GİTTİ"
"Yerli oyuncu kadromuz oldukça geniş. O yüzden Engin ve Yekta'nın gidişi bir problem yaratmayacağını düşünüyorum. Bizim problemimiz yabancıları oynatamamamız. Yekta, Trabzonspor'a kiralık olarak gitti. Dany ve Amrabat transferlerinde bir gelişme yok"