Galatasaray Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

17.01.2014 - 09:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray Essien'in peşinde!


Galatasaray yeniden Sinan Bolat'ın peşinde

Adili veda etti

Ranocchia savaşı

Galatasaray Essien'in peşinde!

Haberin Devamı

Yerli ve yabancı bir çok isimle anlaşmaya varan ve imza şova hazırlanan Galatasaray için İngiltere'den müthiş bir iddia geldi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin Matic'i transferinden sonra takımda forma şansı azalan ve takımdan ayrılması güçlenen Michael Essien'in Galatasaray'ın radarında olduğu ve Ocak ayı içerisinde Türkiye'nin yolunu tutabileceği belirtildi.

Bir çok takımın ilgilendiği Essien için İngiliz medyası eski takım arkadaşı Drogba'nın yanına gidebileceği yorumlarında bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayabiliyor

Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon maça çıkmayan Essien için Şampiyonlar Ligi'nde oynamama sıkıntısı da bulunmuyor. Her ne kadar başkan Ünal Aysal, 'çilek mevsimi değil çilek beklemeyin' dese de İngiliz medyası Galatasaray'ın transfer girişimlerini sayfalarına taşımaya devam ediyor. Özellikle son zamanlarda Mancini'nin Melo'yu defansta denemesi acaba orta sahaya bir takviye gelebilir mi? yorumlarına sebep olmuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray yeniden Sinan Bolat'ın peşinde

Transferde durmak bilmeyen Galatasaray'ın Sinan Bolat için de yeniden girişimde bulunduğu iddia edildi. Mancini, Muslera'nın arkasına yeni bir kaleci alınmasını istemişti. Kaleci antrenörü Taffarel ise Eray, Ufuk ve Aykut'un yeterli olduğunu dile getirmişti.

Adili veda etti

Aslan'ın görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Endoğan Adili, Basel'de takım arkadaşları ile vedalaştı. Twitter'da vedalaşma fotoğrafını yayınlayan 19 yaşındaki oyuncu için İsviçre basını, "G.Saray, yabancı sayısı gelecek sezon 8'e düşeceği için Türk oyunculara yöneldi" dedi.

Ranocchia savaşı

G.Saray ile Chelsea'nin Devler Ligi'nden önce İnter'li Ranocchia'nın transferi için kapıştığını ileri sürüldü

Galatasaray ve Chelsea'nin İnter'in stoperi Andrea Ranocchia'nın transferi için karşı karşıya geldiği belirtildi. Eurosport, 25 yaşındaki oyuncuyu, sarı kırmızılı ekibin scout'larının takip ettiğini iddia etti.. Serie A'da 14 maçta forma giyen ancak Walter Mezzari'nin ilk 11'de fazla şans vermediği Ranocchia'nın kiralık ya da satılık olarak gidebileceği ifade edilirken, Mancini ile Mourinho'nun pusuda olduğu iddia edildi. Inter, Ranocchia'yı 2011'de Genoa'dan 18.5 milyon euro'ya almıştı.