Galatasaray Galatasaray Transfer Haberleri: Pato'da mutlu son yakın

Galatasaray Transfer Haberleri: Pato'da mutlu son yakın

26.01.2017 - 10:23 | Son Güncellenme:

Dünya yıldızı Pato'yu ikna eden Galatasaray yönetimi, Villarreal ile pazarlıklarda mutlu sona çok yakın. Teklifini 6 milyon euroya çıkaran Cimbom birkaç gün içinde Pato’yu KAP’a bildirmeyi hedefliyor.

Galatasaray Transfer Haberleri: Patoda mutlu son yakın

Galatasaray, forvet transferi için uzun süredir Villarreal'in Brezilyalı yıldızı Alexandre Pato için girişimlerde bulunuyor. 28 yaşındaki sambacı forvetle büyük oranda anlaşan sarıkırmızılı yöneticiler, İspanyol kulübü ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı


Kulislerde Pato transferinin her an açıklanabileceği konuşuluyor. Internacional'de ismini duyuran Pato, 7 sezon Milan forması giymişti. Sonrasında Corinthians, Sao Paulo ve Chelsea formalarını da giyen Brezilyalı, sezon başında 3 milyon Euro'ya Villarreal'e transfer olmuştu. Pato, 24 resmi maçta 6 gol, 4 asist üretti. (Amk Gazete)

Podolski'ye 18 milyon euro!
Alman futbolcuya 3 yıllık 15 milyon euro öneren Vissel Kobe, başarıya endeksli bonuslarla bu rakamı 18 milyon euroya kadar yükseltti. Cim-Bom da mart ayına kadar uzaması beklenen transfer öncesinde tedbirini almak için kolları sıvadı.
Ziraat Türkiye Kupası’nda 24 Erzincanspor’a 5 gol birden atarak Galatasaray tarihine geçen Lukas Podolski, Japonya’ya giderse bu tamamen para için gerçekleşecek.
Sarı-kırmızılılar ile 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Alman futbolcunun, Japon kulübü Vissel Kobe’den 3 sene için 15 milyon euro teklif aldığı ve bunu değerlendirmek istediği belirtildi. Japonların, 32 yaşındaki bu futbolcuya, garanti paraya ek olarak bonuslar önerdiği ve böylece Podolski’nin başarı ve oynamaya endeksli bu kriterleri yerine getirmesi halinde kazanacağı rakamın 18 milyon euroyu ulaşacağı dile getirildi. Galatasaray ile 1.5 sene daha sözleşmesi bulunan Podolski’nin Türkiye’de kalması durumunda bu sürede alacağı para toplamda 4.5 milyon euro...
Vissel Kobe ile temaslar sürerken, Japon kulübünün işi ağırdan almasının nedeni, Japonya’da ligin mart ayında başlayacak olması... Bu yüzden Galatasaraylı yetkililer Burak transferinde olduğu gibi zor durumda kalmamak için tedbirli davranmaya çalışıyor.
Sarı-kırmızılılar, “Transferin marta kadar yolu var. Podolski gitse de, kalsa da bu transferi istiyoruz. Ancak Alman futbolcuyu almak için Japonların önünde uzun bir süre var. Bu nedenle biz transferimizi Podolski’den bağımsız gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Cim-Bom’un Sion’un 23 yaşındaki Senegalli forvetti Moussa Konate girişiminden sonuç çıkmadı.
‘Kulüplerin kararı’
Ziraat Türkiye Kupası’nda 24 Erzincan karşısında tam beş gole imza koyan Lukas Podolski, karşılaşmanın ardından basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet etti. Podolski, Türkiye’de ve Galatasaray’da mutlu olduğunu yinelerken, “Ancak geleceğim 1 hafta içinde netleşir diye tahmin ediyorum. Bu kulüplerin kararı olacak” dedi.
10: Lukas Podolski, Erzincanspor karşısında attığı 5 golle bu sezon kupadaki gol sayısını 10’a çıkardı. Alman yıldızın ligde de 3 golü bulunuyor. (Nevzat Dindar / Milliyet)
Galatasaray, Ferri’yi bitiriyor
Lyon’da forma giyen 24 yaşındaki futbolcunun menajeri, “Galatasaray, bize bir teklifte bulundu. Büyük hedefleri olan, çok büyük bir kulüp. Ferri ile çok ilgileniyorlar. Ferri’nin geleceğine bir iki gün içinde karar vereceğiz” açıklamasını yaptı...
Stoper transferinden vazgeçerek Chedjou'yu affeden, Podolski'nin takımda kalması durumunda forvet transferi yapmayacak olan Galatasaray yönetimi tüm dikkatini orta alana takviye yapmaya verdi... Teknik direktör Riekerink'in Selçuk İnan'ın formunun sürekli düşmesi ve Tolga Ciğerci'nin uzun süren sakatlığı sonrası bu bölgeye takviye istemesinin ardından harekete geçen Sarı- Kırmızılı yönetim, Lyon formasını giyen Jordan Ferri'yi gözüne kestirdi. 24 yaşındaki Fransız yıldıza ve Lyon'a teklifini yapan yönetim yanıt beklemeye başladı. Fransa basınını açıklamalarda bulunan Ferri'nin menajeri Galatasaraylı taraftarları mutlu edecek açıklamalarda bulundu.
G.SARAYLI YÖNETİCİLERLE BULUŞTUK
Türkiye'den gelen teklifi doğrulayan Ferri'nin menajeri, "Ferri de bu hafta sonunda nerede olacağını merak ediyor. Galatasaray bize bir teklifte bulundu. Büyük hedefleri olan, büyük bir kulüp. Ferri ile çok ilgileniyorlar. Galatasaray yöneticileriyle buluştuk. Neler olacağına, Ferri'nin geleceğine önümüzdeki bir iki gün içinde karar vermiş olacağız" ifadesini kullandı.
Fransa U21 takımının formasını 6 kez sırtına geçiren Jordan Ferri, Galatasaray'a büyük güç katabilecek bir isim.
JORDAN FERRI KiMDiR?
Yaşı: 24
Mevkii: Orta saha
Ülkesi: Fransa
Oynadığı Takımlar: O.Lyon (Fransa)
Lyon altyapısında yetişen Jordan Ferri 5 yıldan bu yana A takım formasını giyiyor. 24 yaşındaki futbolcu zaman zaman kaptanlık da yapıyor. (Takvim)
G.Saray ve F.Bahçe Arrascaeta için karşı karşıya geldi!

Galatasaray'ın Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatmak için İstanbul'a getirdiği menajer Daniel Fonseca, sarı kırmızılılarla Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirdi. Bunun sebebi ise 10 numara transferi...
Galatasaray, Muslera'nın sözleşmesini uzatmak için önceki günlerde menajer Daniel Fonseca'yı İstanbul'a davet etmişti. Uruguaylı menajer, oyuncunun kontratıyla ilgili yaptığı görüşmelerin dışında menajerliğini yaptığı diğer futbolcularla ilgili önerilerde bulundu.
Fonseca'nın Cruzeiro'da forma giyen Giorgian de Arrascaeta'nın transferi için Galatasaray'a öneride bulunduğu öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetimden şimdilik olumsuz yanıt alan Fonseca'nın bunun üzerine 10 numara arayışlarında olan Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ifade edildi. İki kulüp arasında oyuncu için rekabet ortamı oluşturmak isteyen Uruguaylı menajere Fenerbahçe'den ise olumlu geri dönüş geldi.
Thiago Neves gelince...
Brezilya basınında Cruzeiro'nun 10 numara bölgesine Thiago Neves'i almasının ardından Arrascaeta'nın huzursuz olduğu aktarılırken oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalinin de gündeme geldiği belirtildi.
Bonservisi büyük sıkıntı
2015'te Uruguay'ın Defonsor takımından Cruzeiro'ya transfer olan Arrascaeta'nın bonservisinin yüzde 50'si için 4 milyon dolar ödenmişti. Uruguaylı yıldızın bonservisinin diğer yüzde ellisi ise menajerine ait. Satış hakkı Cruzeiro'da olan futbolcunun satılma durumunda kulübü tarafından en az 8 milyon dolar gibi bir talepte bulunabileceği belirtiliyor. Bu anlamda Arrascaeta'nın transferi Güney Amerika basınında oldukça zor bir ihtimal olarak görülüyor. (Yeni Şafak)