Galatasaray Galatasaray transfere doymuyor! 11 Ağustos transfer haberleri

Galatasaray transfere doymuyor! 11 Ağustos transfer haberleri

11.08.2017 - 10:21 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray Cezayir asıllı futbolcu Sofiane Feghouli'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Galatasaray'ın kısa süre içerisinde oyuncuyu İstanbul'a getirip ıslak imzayı attırması bekleniyor. Öte yandan Arda Turan konusunda da transfer çalışmalarına devam eden Sarı Kırmızılı takımda Samir Nasri sesleri de yükselmeye başladı.

Galatasaray transfere doymuyor 11 Ağustos transfer haberleri

Transfer'in en hızlı takımı Galatasaray bir transferi daha noktalamak üzere! West Ham'da forma giyen Sofiane Feghouli ile büyük ölçüde anlaşan Sarı Kırmızılı takım'ın oyuncuyu kısa süre içerisinde İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Feghouli'nin bugün en geç ise yarın İstanbul'a gelip ıslak imzayı atması bekleniyor. İşte Galatasaray transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Haberin Devamı

Feghouli transferi resmen bitti

Galatasaray uzun süredir uğraş verdiği Feghouli transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Oyuncunun menajeri Habib Antar ile 7 saat süren zirve sonrası sözleşmesine 2 sene sonrası için çıkış maddesi konuldu. Feghouli bugün veya en geç yarın İstanbul’da olacak.

Galatasaray haftalardır büyük uğraş verdiği Sofiane Feghouli transferinde nihayet mutlu sona ulaştı.

Sarı-kırmızılılar dün futbolcunun menajeri Habib Antar ile 7 saat süren uzun bir görüşme gerçekleştirip bütün pürüzleri giderdi.

Galatasaray transfere doymuyor 11 Ağustos transfer haberleri

Daha önce anlaşma sağlanan 27 yaşındaki futbolcunun West Ham ile alacak sorununu gidermesinden sonra menajerinin son anda çıkış maddesini sözleşmeye koydurtmaya çalışması sürecin uzamasına neden olmuştu. Dün yapılan görüşmede taraflar bu konuda mukabakata vardılar ve çıkış maddesi Ndiayi transferinde olduğu gibi 2 sene sonrasına koyuldu. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ile Menajer Habib Antar arasında 15.00’te başlayıp 22.00’de biten görüşme sonrası taraflar el sıkıştılar.

Haberin Devamı

Galatasaray yıldız futbolcunun bonservisi için West Ham United’a 4.5 milyon euro ödeyecek.

Feghouli ise Galatasaray’dan her sene için 3.8 milyon euro alacak. Yıldız futbolcunun KAP açıklaması bugün yapılacak. Feghouli yetişirse bugün, aksi taktirde yarın İstanbul’a gelecek.

Sinan Gümüş için karar verildi

3.5 milyon euroya Portekiz ekibi Benfica’ya satılacağı söylenen genç futbolcuyla ilgili bütün işlemler durdu.

Sarı-kırmızılı kulüpte Sinan Gümüş konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. 3.5 milyon euroya Portekiz ekibi Benfica’ya satılacağı söylenen genç futbolcuyla ilgili bütün işlemler durdu.

Galatasaray transfere doymuyor 11 Ağustos transfer haberleri

Benfica’nın geçtiğimiz günlerde resmi olarak “Sinan’la ilgilenmiyoruz” açıklamasından sonra Galatasaray cephesi bunu bir taktik olarak yorumladı. Sarı-kırmızılılarda Sinan’ın kalması fikri de ağırlık kazandı. Oyuncu ve menajerinin ise belirsizlik nedeniyle sıkıntılı olduğu öğrenildi.

Arda’ya izin çıktı.

Başkan Özbek’in önceki gün menajer Ahmet Bulut ile yaptığı görüşme meyvelerini verdi. Barcelona, sarı-kırmızılıların Arda'yla transfer görüşmesi yapma isteğine olumlu yanıt verdi.

Haberin Devamı

Bu sezon kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Galatasaray, eski oyuncusu ve kaptanı Arda Turan'ı da renklerine katma konusunda oldukça istekli görünüyor. Başkan Dursun Özbek'in "Arda Turan'ı Galatasaray'da görmek ve futbolu Galatasaray'da bırakmasını istiyoruz" açıklamasının ardından gelişmeler birbirini kovalar hale geldi. Öncelikle Özbek, menajer Ahmet Bulut ile buluştu.

Galatasaray transfere doymuyor 11 Ağustos transfer haberleri

KAPTANLIK ARDA'YA

Arda'nın Galatasaray'a dönmeye sıcak baktığı mesajını alan Cimbom, bekletmeden Dursun Özbek imzalı bir mektubu Barcelona'ya gönderdi. Arda ile görüşme yapabilmek için izin istedi. Dün akşam saatlerinde yapılan bu başvuruya Katalan ekibinden olumlu cevap geldi. Barcelona, Galatasaray'ın Arda ile transfer görüşmesi yapmasına izin verdi.

Başkan Özbek'in bizzat Barcelona'ya giderek yıldızla görüşeceği ve kendisine Galatasaray'ın kaptanlığını teklif edeceği bildirildi. Ardından da Arda'yı kiralamak isteyen Özbek, İspanyollarla görüşme yapılacak.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın, Arda Turan için yıllık 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Barcelona'dan brüt 8 milyon euro alan yıldız futbolcu Galatasaray'la hiç para konuşmazken, sadece Cenk Ergün'e, '66 numarayı kimseye vermeyin' ricasında bulunduğu belirtildi. (Fotomaç)

City’den indirim.

Manchester City, Samir Nasri’nin bonservisini 5 milyon euro’ya kadar çekti.

Arda Turan öncesi Samir Nasri'yle görüşen Galatasaray'a güzel haber... Menajerlerin görüşmeleri yürüttüğü Fransız yıldız için 12 milyon euro'dan kapıyı açan Manchester City büyük bir indirime gitti. İngilizler, Guardiola'nın takımda düşünmediği Nasri için talebini 5 milyon euro'ya çekti. Sarı- kırmızılı yönetimin, Arda Turan'dan gelecek haberlere göre Samir Nasri'nin transferini yeniden gündemine alacak.

Galatasaray transfere doymuyor 11 Ağustos transfer haberleri

KİRALIK OYNADI

Marsilya ve Arsenal forması da giyen Samir Nasri geçen sezon Sevilla'da kiralık forma giydi. Fransız yıldız, bu maçlarda 3 gol atarken 3 de asist yaptı. City ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun transfermarket değeri ise 20 milyon euro.. (Fotomaç)