Galatasaray Galatasaray yeni Selçuk İnan'ı buldu

Galatasaray yeni Selçuk İnan'ı buldu

27.12.2013 - 10:09 | Son Güncellenme:

PTT Ligi'nde Buca forması giyen 23 yaşındaki oyuncu için 550 bin Euro öneren Sarı-Kırmızılılar, teklifin kabul edilmemesi halinde, sözleşmesi bitecek olan genç yetenekle anlaşıp, kadrosuna bonservissiz katacak.

Galatasaray yeni Selçuk İnanı buldu

Sarı-Kırmızılı kulüpte yerli harekatı hız kesmeden devam ediyor... Yurt içi ve yurt dışında birçok isimle görüşen Galatasaray Yönetimi, bu araştırma sırasında yeni Selçuk İnan’ı da buldu! Bucaspor forması giyen 23 yaşındaki Umut Gündoğan için, Sarı-Kırmızılılar’ın 550 bin Euro bonservis parasını gözden çıkardığı öğrenildi. Genç futbolcunun kontratı sezon sonunda biteceği için, teklif kabul edilmezse oyuncuyla görüşülüp, yeni sezonda bonservissiz olarak kadroya katılacak. Ancak Buca teklifi kabul ederse, Umut Gündoğan 8 Ocak’taki Antalya kampında Galatasaray kafilesinde yer alacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ı yıkan isim

Orta sahada iki yönlü olarak görev yapan genç futbolcu, isabetli pasları ve savunmaya yardımıyla tam bir takım oyuncusu olarak tanınıyor. Oyuncunun da Galatasaray’da forma giymeyi çok istediği, gelen haberler arasında. Umut bu sezon 16 lig maçında 4 gol, 1 asistle oynadı. Türkiye Kupası’nda da Buca’nın Beşiktaş’ı devirdiği maçta gol atmıştı.

Doğru bir hamle

Galatasaray’ın, Bucaspor’un genç orta alan oyuncusu ile ilgilenmesi çok normal. Yerli oyuncunun kıymete bindiği şu dönemde Umut önemli bir isim bana göre. Şu anda Galatasaray’ın transfer listesinde konuşulan isimlerin arasında beni en çok etkileyen futbolcu Umut oldu. Bucaspor alt yapısının ürünü olan Umut, oyunu iki yönlü oynayan ve özgüveni yüksek bir futbolcu. Belki sporseverlerin gözüne Beşiktaş ile oynadıkları kupa maçında attığı golle çarptı. Galatasaray’ın şu anki orta alan kurgusu içinde geleceğe yapılmış iyi bir yatırım olur. Bugün Selçuk’un Dardanelspor’dan bu yana gelişimine bakarak bugün geldiği noktayla kıyaslarsak, Umut’un aynı çizgiyi yakalayabilecek kapasitede olduğunu söyleyebilirim. Bugün Galatasaray’ın kadrosuna bakarsak, yaş ortalaması ve yerli ağırlığı açısından ezeli rakiplerine göre zaafiyet içerisinde olduğu bir gerçek. Sözü fazla uzatmadan, doğru bir hamle diyorum.

Haberin Devamı

(Fanatik)