Galatasaray Galatasaray'a psikolog

Galatasaray'a psikolog

19.03.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Oyuncularını sahaya döndürmek isteyen Fatih Terim, bir yandan takımı maça hazırlarken, diğer yandan mental açıdan da takım üzerindeki kaygıları yok etmek için çalışmalara başladı. Antrenmana bile çıkmak istemeyen futbolcuların ruh sağlığını psikolog düzeltecek.

Galatasaraya psikolog

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs etkisini minimum noktaya indirmek için çalışmalara başladı, bu konuda bir psikolog ile birlikte çalışma kararı aldı.

Beşiktaş derbisi hazırlıkları sırasında oyuncuların antrenmana çıkmak istememesi ve Terim’in bu konuda çabası, karşılaşmanın ardından uzun süre konuşulmuştu. Oyuncularını hem saha içine hazırlamak, hem de mental olarak kusursuz bir şekilde Çaykur Rizespor maçına götürmek isteyen Fatih Terim, profesyonel olarak yardım alma kararı aldı.

Oyuncuların Rize seyahati öncesi tedirgin olması nedeniyle arayışlara giren tecrübeli çalıştırıcının bu nedenle böyle bir yol izleyeceği ifade edildi.
Söz konusu psikoloğun futbolcularla tek tek görüşerek üzerlerindeki korkuyu atmaya çalışacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı oyuncular, derbi öncesi Florya’da soyunma odasını kullanmamış ve kamp binasında üzerlerini değiştirmişti.

Haberin Devamı

Derbinin ardından da özellikle kaptan Muslera olmak üzere Saracchi, Donk ve Lemina gibi oyuncular, liglerin ertelenmemesine tepki göstermişti.