GalatasarayGalatasaray'da Barış Alper Yılmaz''a dev prim kararı! Şampiyonlar Ligi jesti

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz''a dev prim kararı! Şampiyonlar Ligi jesti

12.09.2025 - 12:26 | Son Güncellenme:

Galatasaray yönetimi takımda kalan Barış Alper Yılmaz için yeni bir karar aldı. İşte detaylar...

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Galatasarayda Barış Alper Yılmaza dev prim kararı Şampiyonlar Ligi jesti

Galatasaray'da Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Eyüpspor maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda Victor Osimhen'in yokluğunda, teknik direktör Okan Buruk'un vereceği karar ise merak konusu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

BARIŞ ALPER GELİŞMESİ

Öte yandan Galatasaray'da son günlerin gündemden düşmeyen ismi Barış Alper Yılmaz için flaş bir gelişme meydana geldi.

Suudi ekibi NEOM'a transferi söz konusu olan ve antrenmanlara çıkmayan milli yıldız, geçtiğimiz günlerde durumu açıklayan bir paylaşım yapmış ve taraftarlardan özür dilemişti.

Gelinen noktada takımda kaldığını duyuran Barış Alper Yılmaz, Neom'a transferini tamamen unuttu ve tekrar sarı-kırmızılı takıma konsantre oldu.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza dev prim kararı Şampiyonlar Ligi jesti

Haberin Devamı

ESKİ BARIŞ ALPER'E DÖNDÜ

A Milli Takım'dan Kemerburgaz'a motive dönen Barış Alper, antrenmanlarda eski haline döndü. Hırslı çalışan, takım arkadaşları ile sık sık şakalaşan yıldız oyuncunun, tesisteki pozitif havasıyla dikkat çektiği aktarıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

YÖNETİMDEN JEST GELİYOR

Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray cephesinin aldığı karar ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı yönetim, garanti ücreti 100 milyon TL olan Barış Alper'e jest hazırladı.

PRİM KARARI

Haberin Devamı

Yıldız oyuncunun sözleşmesinde Şampiyonlar Ligi performansına bağlı 50 milyon TL'ye yakın prim düşünüldüğü belirtildi.

Geride bıraktığımız sezon 14 gol 5 asistlik performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcu, bu sezona da 2 maçta 3 gol 1 asistlik performansla başlamıştı.

Barış Alper'in Galatasaray ile kontratı 2028 yılına kadar devam ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler