19.03.2026 - 12:46 | Son Güncellenme:
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray deplasmanda İngiliz ekibi Liverpool'a 4-0 yenilirken Osimhen ve Noa Lang'in yaşadığı sakatlıklar korkutmuştu.
AMELİYAT KARARI
Galatasaray Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında İngiltere temsilcisi Liverpool ile deplasmanda yapılan maçta sakatlanan futbolculardan Victor Osimhen'in kolunda kırık tespit edildiğini, başparmağında ciddi kesik oluşan Noa Lang'ın ise ameliyata alınacağını açıklamıştı.
Açıklamada, Noa Lang'ın mücadelede reklam panosu ile bariyer arasında sıkışan sağ el başparmağında ciddi kesik olduğu ve Liverpool'da kulüp sağlık ekibinin katılacağı bir operasyon gerçekleştirileceği bildirildi.
HASTANEDEN PAYLAŞIM
Stadyumdan sedye ile ayrılan ve hastaneye götürülen yıldız futbolcu ameliyatı sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:
Kötü şeyler olur. Ameliyatım iyi geçti, herkese teşekkürler.

LANG AMELİYATININ ARDINDAN TABURCU OLDU
Öte yandan ikinci yarının başında oyuna dahil olan ve sağ baş parmağında ciddi bir kesik meydana gelen Noa Lang ise İngiltere’de başarılı bir operasyon geçirdi. Operasyonun ardından taburcu edilen 26 yaşındaki kanat oyuncusu, Hollanda’ya ailesinin yanına gidiyor.
TAKIMA 5 GÜN İZİN
Öte yandan teknik direktör Okan Buruk, milli ara nedeniyle takıma 5 gün izin verdi. Sarı-kırmızılılar, gelecek hafta ortasında hazırlıklarına yeniden başlayacak.