GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk'tan Can Uzun'un transferi için 'bitirin' talimatı! Dev bonservis talebi

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Can Uzun'un transferi için 'bitirin' talimatı! Dev bonservis talebi

12.07.2026 - 16:18 | Son Güncellenme:

Üst üste 5. Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray, bir süredir peşinde olduğu Can Uzun'un transferinde çalışmalara hız verdi.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Galatasarayda Okan Buruktan Can Uzunun transferi için bitirin talimatı Dev bonservis talebi

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da gözler 10 numara takviyesine çevrildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Transferde şu ana kadar sessizliğini koruyan sarı-kırmızılı ekip, milli yıldızın transferinde gaza bastı.

'TRANSFERİ BİTİRİN TALİMATI'

Fanatik'te yer alan habere göre teknik direktör Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği Can Uzun için yönetime "bu transferi bitirin" talimatını verdiği öne sürülürken, sarı-kırmızılıların görüşmelerini yoğunlaştırdığı iddia edildi.

Galatasarayda Okan Buruktan Can Uzunun transferi için bitirin talimatı Dev bonservis talebi

Hem hücum hattında hem de 10 numara pozisyonunda görev yapabilen Can Uzun'un, Okan Buruk'un yeni sezon planlamasında önemli bir yere sahip olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

DEV BONSERVİS

Sky Sport DE'den Florian Plettenberg'şn haberine göre ise Galatasaray, Can Uzun’un menajerleriyle doğrudan görüşmelere başladı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Bu aşamada kulüpler arası görüşmeler henüz başlamadı. Can Uzun, Galatasaray’a ya da Premier Lig’e transfer olmaya sıcak bakıyor.

Alman kulübü Frankfurt ise milli yıldız için 60 milyon Euro talep ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler