GalatasarayGalatasaray'da Wilfried Singo planı suya düştü! 60 milyon euroluk madde

Galatasaray'da Wilfried Singo planı suya düştü! 60 milyon euroluk madde

25.11.2025 - 09:41 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde 9 puan toplayan Galatasaray, Belçika ekibi US Gilloise ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılıların Wilfried Singo planı suya düştü.

Galatasarayda Wilfried Singo planı suya düştü 60 milyon euroluk madde

Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta 9 puan toplayan Galatasaray, 5. haftada US Gilloise ile karşılaşacak. Aslantepe'deki mücadele saat 20.45'te başlayacak. Frankfurt yenilgisiyle giriş yaptığı Devler Arenası'nda sırasıyla Liverpool, Bodo/Glimt ve Ajax'ı dize getiren sarı-kırmızılı takım, 9. sıraya yükseldi. Galatasaray evinde Belçika ekibi US Gilloise'yi mağlup etmesi halinde puanını 12'ye çıkaracak ve ilk 24'e kalmayı büyük ölçüde garantileyecek. Sakatlık sorunları ile son haftalarda boğuşan sarı-kırmızılı takım, 50 bin taraftarına güveniyor ve Aslantepe atmosferinde yeni bir Avrupa zaferi yaşamaya konsantre oldu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

FENERBAHÇE ÖNEMLİ AMA

Bugün ilk 11'de olması beklenen Mauro İcardi, "Sahada konuşuyorum" diyerek eleştirilere yanıt verdi: "12 maçım var, 7 tane golüm var. Kimseye açıklama yapmam gerekmiyor dışarda. Benim işim goller atmak. Tabii ki derbide (F.Bahçe) oynamak ve gol atmak önemli ama şu anda yarına (bugüne) odaklanmamız gerekiyor."

'HAYALLERİMİZE YÜRÜYECEĞİZ'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlığı bulunan isimlerle ilgili kararın maç günü verileceğini söyledi. "Oyuncularımızın son durumlarına antrenman öncesi bakacağız. Maç saatine kadar, soru işaretli oyuncularımızın durumları netleşecek" diyen Buruk, şöyle devam etti: "Biz sahada istediğimizde her şeyi başarabilecek bir takımız. Bu maçı kazandığımız takdirde hayallerimize doğru yürümek için çok önemli bir galibiyet olacak, o kesin." 

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Galatasarayda Wilfried Singo planı suya düştü 60 milyon euroluk madde

SİNGO PLANI TUTMADI

Haberin Devamı

Monaco'dan 30 milyon Euro'ya gelen Wilfried Singo'nun sözleşmesine 60 milyon Euro serbest kalma maddesi koyulmuştu. Liverpool maçında vitrine çıkan ve Avrupalı scoutların dikkatini çeken Singo'ya devre arasında cazip teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyordu. 

Haberin Devamı

Ancak 24 yaşındaki Fildişili savunmacı, kısa zaman içinde ikinci ciddi sakatlığını yaşadı. Sol arka adalesinde zorlanma ve kanama tespit edilen Singo en az bir ay sahalardan uzak kalacak.

VİTRİN PLANI SUYA DÜŞTÜ

Bu gelişme, oyuncunun ara transfer döneminde vitrine çıkmasını ve beklenen piyasa değerini artırmasını zora soktu.

Galatasaray cephesinde Singo'nun dönüş sürecinin yakından takip edileceği, sağlık durumunun ise planlamalarda belirleyici olacağı ifade ediliyor.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler