Galatasaray’da Osimhen sakatlandı, fikstür zorlaştı ama panik yok... Teknik Direktör Okan Buruk ile ekibi kendine ve oyunculara güveniyor. Kemerburgaz’da yönetim de “İşler zorlaşınca güçlüler ayakta kalır” diyerek Buruk’un bu dönemi atlatacağına inanıyor.
Sarı-kırmızılı yöneticiler, “Okan Hoca çok motive ve bu şampiyonluğu çok istiyor. Geride kalan 3 yılda da işler ne zaman zora girse çıkmasını bildi. Bu sefer de bunu başaracağına inanıyoruz. Osimhen’in sakatlanması kötü oldu ama mutlaka hocamız bir formül bulacaktır” değerlendirmesinde bulundular.
Okan Buruk ve ekibinin ise ligdeki 7 puanlık avantaja karşın futbolculara 8 kritik maç oynayacaklarının altını çizdikleri ve “Avrupa’da bu sene elimizden geleni yaptık. Lig ve kupa hedefimiz var. Ligde bizi zor bir dönem bekliyor. Fikstürümüz kolay değil. En zor dönemlerde hep iyi reaksiyon verdik. Yine böyle bir dönemdeyiz. Eksiklerimiz olacaktı zaten. Şimdi herkes daha fazla lige konsantre olsun” mesajını verdikleri öğrenildi.