GalatasarayGalatasaray'dan Chelsea'nin yıldızına kanca! Değeri 35 milyon euro

Galatasaray'dan Chelsea'nin yıldızına kanca! Değeri 35 milyon euro

24.08.2025 - 18:29 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Chelsea forması giyen 27 yaşındaki hücum oyuncusunu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

Galatasaraydan Chelseanin yıldızına kanca Değeri 35 milyon euro

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. UEFA'ya yapılacak kadro bildirimine kadar takımdaki eksikleri gidermek isteyen sarı-kırmızılılar için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Galatasaray'ın Chelsea'de oynayan 27 yaşındaki yıldızı renklerine bağlamak istediği belirtildi.

Galatasaraydan Chelseanin yıldızına kanca Değeri 35 milyon euro

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre; Galatasaray'ın Premier Lig devi Chelsea'de forma giyen Christopher Nkunku ile ilgilendiği kaydedildi.

Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki Fransız yıldızı transfer listesine dahil ettiği vurgulandı. Galatasaray'ın Christopher Nkunku ile yakından ilgilendiği aktarıldı.

Christopher Nkunku için Galatasaray'ın yanı sıra Avrupa'dan başka taliplerin de olduğu belirtildi. Fransız futbolcu ile eski takımı RB Leipzig'in yanı sıra Aston Villa ve Bayer Leverkusen'in de ilgilendiği kaydedildi.

Galatasaraydan Chelseanin yıldızına kanca Değeri 35 milyon euro

Christopher Nkunku, geride kalan sezonda Chelsea'de 48 müsabakada forma şansı buldu. 27 yaşındaki hücumcu bu süreçte 15 gol attı ve 5 asist üretti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Forvet bölgesinin yanı sıra kanatlar ve on numarada da oynayabilen Christopher Nkunku'nun sözleşmesi 2029'da sona erecek. Fransız yıldızın güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

Paris Saint Germain altyapısında yetişen Christopher Nkunku daha sonra RB Leipzig'de oynadı. Chelsea, 2023-2024 sezonu başında Christopher Nkunku için 60 milyon euroluk bonservis bedeli ödedi.

Christopher Nkunku, Fransa Milli Takımı'nda 14 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki hücumcu, rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler