GalatasarayGalatasaray'dan Icardi'ye görkemli veda! Başkan Dursun Özbek'ten menajerine mektup

Galatasaray'dan Icardi'ye görkemli veda! Başkan Dursun Özbek'ten menajerine mektup

17.07.2026 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı yönetim, yolların ayrıldığı Mauro Icardi için unutulmaz bir organizasyon hazırlıyor. Galatasaray’ın, Arjantinli yıldız için Villarreal maçında özel bir veda töreni düzenlemeyi planladığı öğrenildi.

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Galatasaray, sözleşmesi biten Arjantinli yıldız Mauro Icardi'ye veda etti. Golcü isim Galatasaray'da 132 maça çıkarken 77 gol 25 asist ile kariyerini tamamladı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

VEDA TÖRENİ
Yönetimin yollarını ayırma kararı aldığı Mauro Icardi’ye görkemli bir veda yapmak istediği öğrenildi. Başkan Dursun Özbek, Arjantinli yıldızın menajeri Pino’ya bir mektup yazarak İcardi için bir organizasyon düzenleyeceklerini söyledi.

 

OKAN BURUK’TAN ICARDİ SÖZLERİ

Buna göre sarı-kırmızılıların 8 Ağustos’da Villarreal ile yapılacak özel maçta efsane isme veda etmeyi planladığı belirtildi. Okan Buruk ise “Icardi’nin gitmesi benim için daha zor oldu. 7’den 77’ye futbolu, Galatasaray’ı sevdirdi. O bir ikon. Kendisi isterse taraftarlarla birlikte ona özel bir veda etmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 

Galatasaraydan Icardiye görkemli veda Başkan Dursun Özbekten menajerine mektup

 

GALATASARAY VEDA MESAJI YAYINLAMIŞTI

Haberin Devamı

"Sevgili Mauro,

Haberin Devamı

Bugün ayrılıktan değil, mirastan söz ediyoruz.

Artık Galatasaray formasını giymiyor olman, kalbimizdeki yerini değiştirmeyecek. Çünkü sen, 7'den 70'e her Galatasaraylının gönlünde taht kurdun.

Attığın goller, yaşadığın gol krallıkları, kırdığın rekorlar ve kaldırdığın kupalar bir yana; Galatasaray tutkusunu yaşadın ve milyonlara yaşattın.

Haberin Devamı

Sen artık yalnızca kulüp tarihine adını altın harflerle yazdıran değil, Galatasaray'ın unutulmaz efsaneleri arasında sonsuza dek yaşayacak bir değersin.

Bir nesli Galatasaraylı yapan sevgili kaptan, bugün çocuklar "Galatasaraylıyım." demekten gurur duyuyorsa bunda senin de büyük payın var.

Tüm Galatasaraylılar biliyor…

Böyle bir aşk unutulmaz."

GALATASARAY KARİYERİ

2022-23 sezonunun ekim ayında PSG'den kiralanan Mauro Icardi, sezon sonunda 10 milyon euroluk bonservis bedeliyle sarı-kırmızılı formaya imza attı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da geçirdiği 3,5 sezonda 3 kez Süper Lig ve birer kez Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası zaferi yaşayan Icardi, aynı zamanda 2023-2024 sezonunda attığı 25 golle gol krallığı yaşadı.

Deneyimli forvet, Cimbom ile çıktığı toplam 134 maçta 77 kez fileleri havalandırmayı da başararak Gheorge Hagi'nin 72 gollük rekorunu kırmıştı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler