Galatasaray Galatasaray'dan ultrAslan sert tepki!

Galatasaray'dan ultrAslan sert tepki!

22.11.2013 - 17:42 | Son Güncellenme:

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın önceki gün antrenmana giderek futbolculara uyarılarda bulunması camiada geniş yankı buldu.

Galatasaraydan ultrAslan sert tepki

SKORER

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı camiada konuyla ilgili yapılan değerlendirmelerde "Bu büyük laçkalıktır. Ziyaret esnasında kulüp yönetimi ve idarecileri temsilen kimsenin bulunmaması ise bu rezalettir. Oyuncular kendi hallerine bırakılmış. Bundan sonra gelen herhangi bir grup ellerini kollarını sallayarak tesislerden içeri girebilecek midir? Başka taraftar gruplarına kötü örnek olunmadı mı? Taraftara niye o zaman kapatıyorlar idmanları? Futbolcu böylece yarın bir gün taraftarın kendisini sokak ortasında bir yerde de çevirebileceğini düşünür" yorumlarını yaptılar.

Bu arada taraftarın tesislere alınması konusunda iznin Başkan Ünal Aysal tarafından bizzat verildiği belirlendi. Ancak sarı-kırmızılıların 3-5 temsilci beklerken yaklaşık 80 kişilik bir grubun tesislere girmesinin çalışanlar tarafından da yadırgandığı, oyuncuların ise bu durumdan bir hayli rahatsız oldukları ifade edildi.

Haberin Devamı

Diğer taraftan söylenenlerin yabancılara tercüme edildiği belirtildi. Tesis çalışanları "Biz çiçek ve baklava getireceklerini bekliyorduk ama öyle olmadı" dedi.

Yazarlar