Galatasaray Galatasaray'ın istediği İshak Doğan'dan açıklamalar...

Galatasaray'ın istediği İshak Doğan'dan açıklamalar...

06.12.2013 - 14:41 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın transfer gündemindeki, Karabükspor’un başarılı sol beki Ishak Doğan, transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Galatasarayın istediği İshak Doğandan açıklamalar...

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan genç futbolcu, “Transferle ilgili haberleri ben de okuyorum; ama benim bir bilgim yok. Her şeyden önce kulüplerin anlaşması gerekir. Ben sadece futboluma konsantre olmak istiyorum. Karabükspor’la başarılı olmak istiyorum. Transfer için de hayırlısı diyebiliriz. Benim bilgim dahilinde bir şey yok. Önce buna kulübümün karar vermesi gerekir” dedi.

Haberin Devamı

İDOLÜM PHILIPP LAHM

Başarılı futbolcu, sol bek olarak Caner Erkin’i çok beğendiğini belirterek, “Caner ağabey çok iyi işler yapıyor. Avrupa’ya baktığımızda da Philipp Lahm çok iyi bir oyuncu. Hem sol bek hem sağ bek hem de ön tarafta oynayabiliyor. Alaba’yı da büyük bir hayranlıkla izliyorum” şeklinde konuştu.

BABAMIN BU GÜNLERİ GÖRMESİNİ ÇOK İSTERDİM

A Milli Takım’da kalıcı olmak istediğini dile getiren İshak Doğan, “Babam bu sene Hac ziyareti sırasında vefat etti. Benim bu gün geldiğim noktayı görmesini çok isterdim. En büyük hayalim A Milli Takım’da sürekli olmak. Babam da bunu görmeyi çok istiyordu. Tek üzüntüm babamın bugünleri görmemesidir; ama inşallah görüyordur” dedi.

NORMALDE ÖNDE OYNUYORDUM, AMA SOL BEKTE KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDİYORUM

Haberin Devamı

Karabükspor’la her maçı kazanmak ve Türkiye Kupası’nın almak istediklerini belirten İshak Doğan, “Kupada son derece iddialıyız. İki sene önce yarı finalden dönmüştük. Bu sezon finale kadar gitmek istiyoruz 68 numaralı formayı giyiyorum; çünkü Aksaraylıyım. Almanya’da doğdum, büyüdüm; ama memleketim Aksaray’ı temsil etmekten dolayı gurur duyuyorum.

Ben kendimi sürekli geliştirmek istiyorum. Tolunay Kafkas da beni sürekli olarak çalıştırıyor, özel olarak ilgileniyor. Takım olarak da çok iyi gidiyoruz. Armenia Biefeld’te sol önde oynuyordum. Forvet arkası da oynuyordum. Ümit Özat hocamız Ankaragücü’ne transfer olduğumda beni fiziğimden dolayı sol beke aldı. Başarılı olduğumu düşünüyorum. Sürekli hücuma da çıkma şansım var. Benim için sol bek, sol açık fark etmiyor. Ama ben kendimi sol bekte daha iyi hissediyorum. Sol bekte forvete daha çok destek verebiliyorum. Daha rahatım” ifadelerini kullandı.