Galatasaray Galatasaray’ın kredisi bitti

Galatasaray’ın kredisi bitti

21.06.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray, geçen sezona göre performansıyla bu sezon beklentilerin biraz uzağında kaldı. Toplamda 31 puan yitiren sarı-kırmızılılar 50 puanda kaldı ve bütün kredilerini tüketti.

Galatasaray’ın kredisi bitti

ERKAN AYRAÇ

Haberin Devamı

Son iki sezonda özellikle ikinci yarıdaki başarılı performansıyla rakiplerini geride bırakan ve şampiyonluk kupasını kaldıran Galatasaray, bu sezon ise beklentilerin biraz uzağında kaldı.

2017-18 sezonunda iç sahada 16 galibiyet, 1 beraberlik alan ve hiç kaybetmeyen sarı-kırmızılılar, deplasmanda ise 8 galibiyet, 2 beraberlik, 7 yenilgi yaşadı. Toplamda 27 puan yitiren Cim-Bom 75 puanla Fenerbahçe’nin önünde şampiyonluğa ulaşırken, 27. haftayı 57 puanla geride bırakmıştı.
Geçen sezon ise takımların puanları biraz daha düştü. Sarı-kırmızılılar buna rağmen 27. haftada 55 puan toplamıştı. Toplamda 33 puan kaybeden Galatasaray özellikle ikinci yarıdaki yenilmezlik serisiyle Başakşehir’i geride bırakmış ve kupayı kaldırmıştı.
Cim-Bom’da bu sezon ise resim tersine döndü. İkinci yarıdaki ilk kaybını 7 hafta kala Çaykur Rizespor karşısında yaşayan, toplamda 31 puan yitiren sarı-kırmızılılar 50 puanda kaldı ve bütün kredilerini tüketti. Galatasaray ayrıca bu sezon iç sahada Başakşehir’e kaybederek geride bırakılan son iki sezondaki namağlup seriyi de noktaladı.

Haberin Devamı

Florin Andone'nin Brighton Formasıyla Attığı En İyi Goller