FenerbahçeGalatasaray'ın puan kaybı sonrası Fenerbahçe'den paylaşım

Galatasaray'ın puan kaybı sonrası Fenerbahçe'den paylaşım

12.04.2026 - 22:25 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, Kocaelispor ile berabere kaldı ve zirvede puan farkı 2'ye düştü. Fenerbahçe ise bunun ardından paylaşımda bulundu.

Galatasarayın puan kaybı sonrası Fenerbahçeden paylaşım

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında kritik 2 puan kaybetti. Süper Lig'de sezondaki 28 maçta 21 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı ekip, haftaya 67 puanla liderlik koltuğunda girdi. Galatasaray, RAMS Park'ta 34 puanlı Kocaelispor'u ağırladı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Müsabakanın ilk yarısında topa daha çok ev sahibi ekip sahip oldu. Çok adamla savunan Kocaelispor geçiş hücumlarından pozisyon arasa da üretemedi. Meşin yuvarlakla daha çok rakip yarı alanda oynayan Galatasaray, kalabalık ve kaleye yakın savunma arasında net pozisyonlara girmekte zorlandı. Sarı-kırmızılı ekip, 30. dakikada kanattan Ismail Jakobs'un getirdiği topta Leroy Sane ile golü bularak devre arasına 1-0 önde girdi.

Müsabakanın ikinci yarısında Kocaeli temsilcisi oyunda dengeyi kurdu. Daha organize olan yeşil-siyahlı ekip, 72. dakikada Bruno Petkovic'in golüyle 1-1 beraberliği yakaladı. Teknik direktör Okan Buruk, hücuma yönelik hamleler yapsa da sarı-kırmızılı ekip pozisyon üretemedi. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray puanını 68'e çıkarsa da şampiyonluk yarışında yara aldı. Sarı Kırmızılıların Fenerbahçe ile puan farkı 2'ye düşerken Trabzonspor'la 4 oldu.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İNAN FENERBAHÇE

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Galatasaray'ın puan kaybettiği Kocaelispor maçının ardından bir paylaşımda bulundu. Fenerbahçe'nin paylaşımında, Kadıköy'de, deplasmanda, sokakta hep beraber son ana kadar "İnanFenerbahçe!" denildi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler