05.09.2026 - 08:55 | Son Güncellenme:
Spor Servisi
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Gabriel Sara, Süper Lig'de yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Transfer dönemi boyunda adı Premier Lig takımlarıyla anılan deneyimli orta saha, ligde son oynanan Başakşehir maçında da takımına 3 puanı getiren isim oldu.
Gabriel Sara, 90+1'de attığı golle takımı zafere taşıyan oyuncu oldu. Zaman zaman eleştirilen Brezilyalı futbolcu, bu sezon adeta küllerinden doğdu.
Orta sahada gerek pas bağlantıları gerek ise mücadeleci yapısıyla Okan Buruk'un vazgeçilmezi olan Sara, bu sezon 4 resmi karşılaşmada forma giydi. Brezilyalı sambacı, bu maçlarda 2 gol atarken 2 de asist yaptı. Deneyimli oyuncunun bu performansı Galatasaray taraftarları tarafından da takdirle karşılandı.