Galatasaray Son dakika - Galatasaray'da İbre Mostafa Mohamed’den yana! Muhtemel 11'ler

Son dakika - Galatasaray'da İbre Mostafa Mohamed’den yana! Muhtemel 11'ler

03.04.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Hatayspor deplasmanında sarı-kırmızılılar tek forvetli sisteme dönüş yapmayı planlıyor. Mostafa Mohamed’in İstanbul’a erken dönmesi ve fiziksel olarak da iyi durumda olması ile beraber ibrenin şimdi Mısırlı futbolcudan yana olduğu belirtildi.

Hatayspor deplasmanında sarı-kırmızılılar tek forvetli sisteme dönüş yapmayı planlıyor. Bu nedenle kritik mücadelede en uçta kimin oynayacağı merak ediliyordu. Milli takıma gitmemesi ve Florya’da düzenli olarak antrenmana çıkması nedeniyle Falcao’nun bir adım önde olduğu düşünülüyordu.
Mostafa Mohamed’in İstanbul’a erken dönmesi ve fiziksel olarak da iyi durumda olması ile beraber ibrenin şimdi Mısırlı futbolcudan yana olduğu belirtildi. Diğer taraftan savunmadaki eksikler nedeniyle Donk-Ozornwafor ikilisinin bu akşam savunmanın merkezinde olması bekleniyor. Şener’in de yine alternatif olarak defansta denendiği bildirildi.

Haberin Devamı

Son dakika - Galatasarayda İbre Mostafa Mohamed’den yana Muhtemel 11ler

Hazırlıklar tamam
Süper Lig’de bugün Hatayspor deplasmanına çıkacak Galatasaray’da çalışmalar tamamlandı. Fatih Terim yönetimindeki idmanda ısınma ve koşu hareketleri yapıldı. Ardından pas organizasyonları ve çift kale maç gerçekleşti. Sarı-kırmızılılar son antrenmanın ardından Hatay’a giderek kampa girdi.