Futbol Gaziantepspor Fenerbahçe: 2-2

Gaziantepspor Fenerbahçe: 2-2

06.12.2015 - 19:02 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor Fenerbahçe maçı nefesleri kesti. Maçta 4 gol 1 penaltı ve 1 kırmızı kart vardı. Nefes kesen Gaziantepspor Fenerbahçe maçında özellikler son anlardaki pozisyonlar taraftarlara saç baş yoldurdu. Gaziantepspor Fenerbahçe maçının tüm detayları haberimizde..

Gaziantepspor Fenerbahçe: 2-2

Spor Toto Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan ve hakem Serkan Tokat'ın düdük çaldığı karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin iki pozisyonu direğe takıldı. Özellikle son dakikada Fernandao'nun şutu maçın en heyecanlı anı oldu.

Haberin Devamı

Ev sahibi ekibin gollerini 6. dakikada Demba Camara ve 54. dakikada penaltıdan Muhammet Demir atarken Fenerbahçe'nin sayılarını 49. dakikada Gökhan Gönül ve 65. dakikada Alper Potuk kaydetti.

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım 30. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından puanını 31'e çıkaran Fenerbahçe liderliği Beşiktaş'a kaptırdı. Gaziantepspor ise 16 puana çıktı. Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe evinde Başakşehir ile karşılaşacak. Gaziantepspor ise deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak.

PEREIRA'DAN TEK DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gazinatepspor'a konuk olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, son oynanan Trabzonspor maçının kadrosunda tek değişikliğe gitti.

Haberin Devamı

Pereira, geride kalan haftada Trabzonspor ile yapılan müsabakanın 11'inde bulunan isimlerden Robin Van Persie'yi, ağrıları bulunması nedeniyle Gaziantep'e getirmezken, Fernandao'ya başlangıç kadrosunda yer verdi.

CEZASI ERTELENEN CHIBUIKE İLK 11'DE

PFDK tarafından verilen 2 maç men cezasının 1 maçı Tahkim Kurulu tarafından ertelenen John Chibuike, Fenerbahçe maçına 11'de başladı.

Cezasının 1 maçını çeken, kalan son maçı ise 1 yıl süreyle ertelenen Chibuike, yeniden 11'e dönerek takımının Fenerbahçe karşısında önemli kozu olarak sahadaki yerini aldı.

Ev sahibi ekipte, sakatlıklar nedeniyle kadroda zorunlu değişiklikler yapıldı. Defansın önemli isimlerinden Vranjes ile orta sahanın etkili oyuncularından Putsila'dan sakatlıklarından dolayı yararlanamayan Gaziantepspor'da teknik direktörü Mutlu Topçu, bu oyuncuların yerini ise Erdem Şen ve Arokoyo'ya şans verdi.

ANTEP HIZLI BAŞLADI!

Kamil Ocak Stadı'ndaki maça ev sahibi Gaziantepspor hızlı başladı. Henüz 2. dakikada Muhammet Demir'in şutunu Volkan Demirel iki hamlede kontrol etti. Dakikalar 6'yı gösterdiğinde ise ev sahibinin golü geldi. Sağ kanattan Marcal'ın kullandığı köşe vuruşunda altıpas içinde Gbenga Arokoyo, kaleci Volkan Demirel'den önce kafayla topu kale ağzına indirdi. O bölümde Aboubacar Camara, Josef De Souza'dan önce dokunarak topu ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

HASAN ALİ DİREĞE TAKILDI!

Maçın başında geriye düşen Fenerbahçe 11. dakikada Hasan Ali ile gole yaklaştı. Alper Potuk'un pasıyla sol çaprazdan ceza alanı içine giren Hasan Ali, sol ayağıyla sert vurdu ancak kaleci Karcemarskas dönen top direğe çarparak kornere çıktı.

FENERBAHÇE 10 KİŞİ!

Kamil Ocak'ta dakikalar 30'u gösterdiğinde konuk ekipte Hasan Ali Kaldırım doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Gaziantepspor, Daniel Larsson ile hızlı hücuma kalkma üzere iken Hasan Ali, orta yuvarlağın içinde rakibine yaptığı müdahale sonrasında hakem Serkan Tokat'tan son adam gerekçesiyle kırmızı kart gördü.

İlk yarı Gaziantepspor'un 1-0 üstünlüğüyle son buldu.

F.BAHÇE İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI!

İlk yarıyı 1-0 geride ve 10 kişi tamamlayan Fenerbahçe ikinci yarıya golle başladı. 49. dakikada gelişen atakta Alper Potuk'un pasıyla ceza yayının sağ tarafında topla buluşan Gökhan Gönül sağ ayağıyla harika vurdu ve topu kaleci Karcemarskas'ın sağından ağlarla buluşturdu.

Haberin Devamı

DIEGO'NUN KOLUNDA KARAR PENALTI! VE GOL...

10 kişi Fenerbahçe zorlu deplasmanda 1-1'i yakalamanın sevincini tam olarak yaşayamadan 2-1 geriye düştü. 52. dakikada Gaziantepspor'un atağında ceza alanında topu koluyla alan Diego Ribas'ın hareketi sonrası hakem Serkan Tokat'ın kararı penaltı oldu. 54. dakikada beyaz noktaya gelen Muhammet Demir, vuruşunda Volkan Demirel'i mağlup etti ve takımını 2-1 öne geçirdi.

ALPER ATTI DÜELLO YİNE EŞİTLENDİ!

Fenerbahçe 65. dakikada maça yeniden eşitliği getirdi. Gökhan Gönül'ün pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Diego, altıpas önünde bulunan arkadaşı Alper'i çok iyi gördü. Alper Potuk, topu düzelttikten sonra sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve topu direkten ağlarla buluşturdu.

LİDERLİK DİREĞE TAKILDI!

İki kez geri dönüşe imza atan Fenerbahçe rakip kalede galibiyet için baskı kurdu. Özellikle son dakikalarda Antep kalesine yüklenen Fenerbahçe'de 90+2'de Fernandao'nun şutu direkten döndü. Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Fernandao'nun şutu uzak kale direğinden oyuna geri döndü.

Haberin Devamı

Mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.