Futbol Gaziantepspor teknik direktörü Topçu: 'Zorlu bir maç bizi bekliyor'

Gaziantepspor teknik direktörü Topçu: 'Zorlu bir maç bizi bekliyor'

10.12.2015 - 16:54 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Ligi takımlarından Gaziantepspor'da, teknik direktör Mutlu Topçu, hafta sonunda Gaziantepspor ile deplasmanda yapacakları müsabakada yüksek konsantrasyona ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Gaziantepspor teknik direktörü Topçu: Zorlu bir maç bizi bekliyor

Topçu, Celal Doğan Tesisleri'ndeki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un ligin son sırasında yer aldığını hatırlattı. Rakiplerinin, kendileriyle yapacağı karşılaşmayı "kurtuluş maçı" olarak nitelendirdiğini vurgulayan Topçu, "Daha önce Eskişehir'de görev yapmış birisi olarak rakibimiz taraftarın desteğini de arkasına alacaktır. Futbolcuların motivasyonu da çok farklı. O yüzden zorlu bir maç bizi bekliyor. Bizim sakat ve cezalı oyuncularımız var. O yüzden Fenerbahçe maçındaki gibi Eskişehirspor karşısında yüksek konsantrasyona ihtiyacımız var" diye konuştu.

Haberin Devamı

Eskişehir'den alacakları iyi bir neticenin kendilerini ligde farklı bir konuma getireceğini aktaran Topçu, bundan dolayı kaliteli bir futbol ortaya koyacaklarına inandığını kaydetti.

Topçu, futbolcularını Eskişehir deplasmanına konsantre olmalarını sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Futbolculardan Fernando Marçal ise ligin alt sıralarında yer alan takımlarla yapılacak maçların zorluğuna dikkati çekti.

Eskişehirspor'un puana ihtiyacı olduğunu ifade eden Marçal, "Bu durum ise bizim gibi takımlar için tehlike oluşturabilir. O yüzden bu maçın üzerinde çok duruyoruz. Sivasspor maçında başımıza gelenlerin tekrarlanmaması için uğraşacağız" diye konuştu.

Hazırlık çalışmaları

Teknik direktör Mutlu Topçu nezaretinde Celal Doğan Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Haberin Devamı

Kondisyon ağırlıklı idmanda futbolcular pas organizasyonları üzerine çalıştı. Yarı alanda çift kale maçla devam eden antrenman, soğuma egzersizleriyle sona erdi.

Bu arada antrenmana farklı bir saç stiliyle çıkan Camara'nın takım arkadaşlarıyla şakalaşması renkli görüntüler oluşturdu.

Gaziantepspor, yarın yapacağı idmanın ardından Eskişehir'e hareket edecek.

Yazarlar