Galatasaray Gece yarısı operasyonu!

Gece yarısı operasyonu!

29.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ze Luis için ısrar etti, yönetim 7.5 milyon euroluk öneriyi yükseltme kararı verdi. Emre Mor konusunda Celta Vigo ile görüşmelerin hızlanması da benimsendi. Terim, listesi dışındaki Remy’ye onay vermedi. Mitroglou ismi alternatifler arasında gösterildi.

Gece yarısı operasyonu

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray Yönetimi, transferin sona ermesine dört gün kala teknik heyet ile bir araya geldi, burada transferi şekillendirdi.

Alan ve Pato transferlerini henüz tamamlamayan Galatasaray’da gece yarısı operasyonunda teklif yapılanlar ile alternatifler tek tek incelendi. Scout ekibinin başında bulunan Emre Utkucan, listenin üzerinden geçti, teknik direktör Fatih Terim de bunlar üzerinde düşüncelerini iletti.

Sarı-kırmızılılarda, listenin ilk sırasında yer alan Spartak Moskovalı Ze Luis oldu. Aynı takımdan daha önce Luiz Adriano ile de ilginen Cim-Bom, Rus ekibine bonservis olarak 3 taksitle verilmek üzere 7.5 milyon euro teklif etti. 28 yaşındaki Yeşil Burun Adalı futbolcu ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılılar, Spartak Moskova’nın yapılan teklifi reddetmesi üzerine durum değerlendirmesi yaptı. Terim’in bu futbolcu üzerindeki ısrarlı tavrı karşısında Aslan önerisini 9 milyon euroya çıkarma kararı aldı. Daha önce aynı futbolcuyla Fenerbahçe de ilgilenmiş, Rus kulübü 15 milyon eurodan aşağıya inmemişti.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda alternatifler arasında yer alan Kostas Mitroglou için Marsilya’nın uygun şartlarda kiralamaya sıcak baktığı belirtildi. Terim, kendi listesinde yer almayan Lille’den Remy ismine onay vermedi.

Emre Mor sırada

Galatasaray’da transferi gündeme gelen bir diğer isim ise Emre Mor oldu. Celta Vigo’da yeniden kadro dışı kalan 21 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılar devreye girdi. Rodrigues’in satılmasından kanat takviyesi isteyen teknik kadronun, Türk futbolcuyu transfer etmek istediği belirtildi.

Emre, Galatasaray’a gelmeyi kabul ederken, Celta Vigo ile satın alma opsiyonu konusunda görüşmelerin sürdüğü belirtildi. Fatih Terim ve ekibi, Emre’nin kendini sarı-kırmızılı forma altında tekrar bulacağına inanıyor.

Galatasaray’ın gündemindeki forvet adaylarından olan Nijeryalı Paul Onuachu için de kulübü Midtjylland’ın yüksek bir bonservis talep ettiği dile getirildi.

Danimarka temsilcisi, 24 yaşındaki forvet için 10 milyon euro isterken, Galatasaray 6.5 milyon euroya kadar çıktı.

Haberin Devamı