Beşiktaş Genç Rivaldo büyüsü

Genç Rivaldo büyüsü

14.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Anderson Talisca, UEFA.com tarafından da vitrine çıkarıldı. Siyah-beyazlı genç yıldızın, Brezilyalı efsaneye benzetildiği haberde, “Beşiktaş, Genç Rivaldo’ya minnettar. Benfica taraftarları Talisca yüzünden stattan sessizlik içinde ayrıldı” ifadeleri kullanıldı

Genç Rivaldo büyüsü

Benfica deplasmanında Şampiyonlar Ligi’ne başlayan ve altın değerinde bir puan kazanan Beşiktaş’ta gündem Anderson Talisca oldu. UEFA.com maçın ardından Talisca’ya geniş yer ayırırken, Brezilyalı efsane Rivaldo anımsatıldı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların beraberlik golünü frikikten atan 22 yaşındaki futbolcunun büyük bir gurur gecesi yaşadığı aktarıldı. 90+3’te gelen golün Brezilyalı futbolcuyu takım arkadaşlarının gözünde büyük bir yıldız haline getirdiği kaydedildi.

Paul Bryan imzalı haberde, Kartal’ın ikinci yarıda oyuna soktuğu Talisca’nın oyunun kader anında sahneye çıkmasının önemine vurgu yapıldı. Yapılan değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Benfica taraftarları Talisca nedeniyle stadı büyük bir sessizlikle boşalttı. Beşiktaş için bu kutlama bir sonraki Dinamo Kiev maçına kadar devam edecek. Ayrıca bu gol Benfica’nın özgüvenini ve rahatını zorlu Napoli deplasmanı öncesinde bozacak.”

‘Gücümüzü gösterdik’

Öte yandan, RTP televizyonuna konuşan Anderson Talisca, Beşiktaş’ın güçlü bir takım olduğunu söyledi. Benfica beraberliğinin önemine değinen genç oyuncu, “Çok zor ve önemli bir maçtı. Grubun favorisine ve güçlü bir takıma karşı neler yapabileceğimizi gösterdik. Gücümüzün farkına vardık. Şampiyonlar Ligi’nde neler yapabileceğimizi gördük” dedi.

Haberin Devamı

‘Kalmak isterim’
Anderson Talisca’nın, Beşiktaşlı yöneticilerle geçtiğimiz günlerde yaptığı görüşmede takımda kalmak istediğini söylediği belirlendi. Kulüplerin bonservis bedeli konusunda anlaşması halinde siyah-beyazlı takımda kalmaktan memnuniyet duyacağını dile getiren Brezilyalı yıldızın, “Beşiktaş forması giydiğim için çok mutluyum. Benfica’ya da saygı duyuyorum ama kulüpler anlaşırsa kariyerime burada devam etmek isterim” dediği aktarıldı.