Skorer Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde büyük jüri toplanıyor

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde büyük jüri toplanıyor

03.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, bu yıl halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye’nin en önemli spor adamları, spor müdürleri ve spor yazarları bugün bir araya gelecek.

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde büyük jüri toplanıyor

P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette iş birliği ile bu yıl 67.’si düzenlenecek dünyanın en uzun soluklu spor ödülleri projesi olan Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, bu yıl halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye’nin en önemli spor insanları, spor müdürleri ve spor yazarları bugün ESA Arena’da bir araya gelecek.  

Haberin Devamı

Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır ve P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Büyük Jüri Toplantısı’na, TC. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katılacak.  Büyük jüri, belirlenen aday adayları arasından toplam 7 kategori için seçimini yapacak. Ödüllere aday olan isimler ve takımlar önümüzdeki günlerde halka duyurularak oylamaya açılacak. Oylama, Mayıs ayının sonuna kadar Milliyet Gazetesi ve www.yilinsporcusu.milliyet.com.tr adresi üzerinden gerçekleşecek.  

Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri son iki yılda imza atılan sosyal sorumluluk projeleri ile de takdir toplamıştı. 65. yılda en iyiyi seçmek için verilen her oy, çocukların spor malzemesi ihtiyacını karşılamak için bir desteğe dönüştürülmüştü. Geçen yıl da yine oy verenlerin desteği ile öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda TMOK, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği sonucunda tablet bağışı yapılmıştı.