Beşiktaş Gizlice İstanbul’a geldi!

Gizlice İstanbul’a geldi!

13.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Yönetimi’nin, hemen hemen her konuda anlaşmaya vardığı Cyle Larin’i İstanbul’da ağırladığı öğrenildi. Kanadalı oyuncu için MLS’ye ödenecek rakam konusunda anlaşma sağlanırsa imzalar atılacak.

Gizlice İstanbul’a geldi

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetimi, bir süredir görüştüğü Cyle Larin’i gizlice İstanbul’a getirtti. Kanadalı futbolcuyla neredeyse hemen hemen her konuda anlaşan siyah - beyazlılar, Larin için MLS’ye ödeyeceği rakamı istediği seviyeye getirmesi durumunda resmi sözleşme hemen imzalayacak.

Bir süredir bu futbolcuyla görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdüren ve anlaşmaya çok yakın olan Beşiktaş Yönetimi’nin, ABD Ligi’ne ödeyeceği para konusunda da yakında bir mutabakat sağlayabileceği iddia edildi. Larin’i bir proje transfer olarak almak isteyen siyah - beyazlı kulüp, Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporlarına göre, bu oyuncuyu ya kiralayacak ya da kadroda tutacak. Beşiktaş Yönetimi ise Larin’in dışında bir forveti daha kadrosuna katacak. Demba Ba ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen, Babacar, Slimani ve Boakye gibi isimlerle de temas halinde olan yönetim, önceliğini İslam Slimani’ye verdi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Şenol Güneş’in de onayladığı bir isim olan Cezayirli futbolcu için Leicester City Yönetimi ile görüşen Beşiktaş, satış opsiyonlu kiralama yöntemiyle futbolcuyu siyah - beyazlı renklere bağlamaya çalışacak. Yönetim Slimani dışında Babacar ve Boakye gibi isimleri de mercek altında tutmaya devam ediyor.