Diğer Golfçüler Kemer’de buluşuyor

Golfçüler Kemer’de buluşuyor

15.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

İş ve cemiyet dünyasının önemli isimleri Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlenecek Mesa Golf Cup’ta yarışacak. Toplamda 250 golfçünün katılacağı büyük organizasyon yarınki ödül töreni ile son bulacak.

Golfçüler Kemer’de buluşuyor

Uluslararası standartlarda 18 delikli golf sahasıyla İstanbul’da golfün akla gelen ilk adresi olan Kemer Country Golf Kulübü, birbirinden seçkin isimleri Mesa Golf Cup Turnuvası’nda ağırlayacak.

Haberin Devamı

Belgrad Ormanı’nın tepelerinde inşa edilen yemyeşil orman, gölet ve gölet boyunca ustaca şekillendirilmiş tepelerden geçen sahada yapılan ve 250 golfçünün katılım göstereceği Mesa Golf Cup Turnuvası’na iş ve cemiyet dünyasından birçok ismin konuk olması bekleniyor.

Çocuklar unutulmadı

Turnuva boyunca Mesa’nın 50 yıllık kalite ve deneyiminin yansıması olan Mesa Bodrum Demirbükü ve Mesa Orman projelerinin detayları paylaşılırken, davetliler ayrıca ikramlar, gala yemeği ve DJ performansı ile de Mesa Golf Cup’ta keyifli zamanlar geçirecek.

Golf Federasyonuna bağlı 250 sporcunun katılım göstereceği etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Geleceğin golfçüleri çocuklara yönelik dün ayrı bir turnuva düzenlendi. Mesa Golf Cup kapsamında Kemer Country Golf Kulübü’ne gelen davetlilere ayrıca usta hocalar eşliğinde gün boyu sürecek golf atış eğitimleri verildi.