Galatasaray Gomis'ten Galatasaray açıklaması

Gomis'ten Galatasaray açıklaması

18.06.2017 - 19:06 | Son Güncellenme:

Galatasaray'a imza atması an meselesi olan Gomis sarı-kırmızılı takım ile ilgili konuştu. Kiralık oynadığı Marsilya’nın ikna edemediği Fransız forvet, “3 yıl önce Galatasaray’a gitsem şampiyonluk görecektim. Bu fırsatı şimdi değerlendirmeliyim” mesajını verdi.

Gomisten Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın her konuda anlaştığı Gomis için Marsilya son bir hamle yaptı ancak Fransız golcünün aklını çalamadı. Sarı-kırmızılıların 3.2 milyon Euro yıllık ücret önerdiği Gomis'e, Marsilya da 2.5-3 milyon Euro civarı bir maaş önerdi. Rakamların birbirine yaklaşması Aslan'ı tedirgin etse de Gomis'in, "30 yaşımı geçtim ama hala lig şampiyonluğu yaşamadım. Kaderimde Galatasaray var. 3 sene önce Galatasaray'a gitsem, şampiyonluk görecektim. Şimdi bu fırsatı değerlendirmeliyim" diyerek tercihini G.Saray'dan yana kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Swansea City'nin Senegalli asıllı Fransız futbolcusu, geçen sezonu Marsilya'da kiralık olarak geçirmişti. Gomis'in menajeri, Etinne Mendy, "Galatasaray ile olan transfer meselemiz yüzde 99 bitti. 1-2 küçük detay kaldı. Pazar ya da pazartesi günü sonuçlanır" ifadelerini kullandı. (Sabah)