1.Lig Göztepe: 2 - Kartalspor: 0

Göztepe: 2 - Kartalspor: 0

19.01.2013 - 18:23 | Son Güncellenme:

Göztepe evinde Kartalspor'u yenerken Göztepeli Halil nefes darlığı yaşayarak hastaneye kaldırıldı.

Göztepe: 2 - Kartalspor: 0

PTT 1. Lig’de Göztepe, Kartalspor’u 2-0 mağlup etti. Müsabakanın ilk yarısında kaburgasına darbe aldığı bildirilen Göztepe’den Halil, karşılaşmanın 46. dakikasında nefes almakta zorlandığı için oyundan çıktı. Genç oyuncu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Stat: Atatürk

Hakemler: Barış Şimşek, Nihat Mızrak, Mehmet Metin

Göztepe: Kazım, Hakan, Ramazan, Veli, Orhan, Dilaver (Dk. 80 Ahmet), Theo

Weeks, Fatih Yiğen, Halil (Dk. 47 Mithat), Ali Kuçik (Dk. 67 Şamil), Şaban

Kartalspor: Erşen, Oktay, Ercan, Onur (Dk. 68 Murat), Denilson, Ali

Zitouni (Dk. 71 Uğur), Gökhan, Timuçin (Dk. 46 Efecan), Ferdi, Okan, Yaser

Goller: Dk. 10 ve 25 Ali Kuçik (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 82 Fatih Yiğen (Göztepe), Dk. 45 Ercan, Dk. 45 1 Onur,

Dk. 64 Efecan, Dk. 75 Murat (Kartalspor)

-Göztepe cephesi-

PTT 1. Lig’de Kartalspor’u 2-0 mağlup eden Göztepe’nin teknik direktörü Kemal Kılıç, ”Bir maç her şeyi düzeltmedi ama takımın oyununu çok beğendim” dedi.

Kılıç, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, ligin ilk devresini iyi bitirdiklerini, bu gidişatı Kartalspor galibiyetiyle devam ettirdiklerini söyledi.

Özellikle ilk yarıda müthiş bir tempoyla oynadıklarını belirten Kızıltan, şöyle konuştu: ”Bulduğumuz 2 golün dışında da pozisyonlarımız vardı. Rakibimizin oyun tarzı bizim hızlı oyuncularımıza avantaj sağladı. Biz kendimize ilk 3 maçı hedef seçtik. Kazanmamız halinde bize yakışmayan bir ortamdan ilk 6 hedefi için konuşabileceğimiz duruma geleceğiz. Bir maç her şeyi düzeltmedi ama takımın oyununu çok beğendim. Samsunspor ve Boluspor maçlarını kazanırsak, ilk 6’yı net bir şekilde söyleyebiliriz. Ancak bu 2 karşılaşmayı kaybedersek tehlike yaşayabiliriz.” Kılıç, karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan çıkan Halil’in kaburgasında 3 kırık bulunduğunu, tedavisinin devam ettiğini kaydetti.

-Kartalspor cephesi-

Haberin Devamı

Kartalspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan ise ligin ikinci devresine iyi başlamak istediklerini ancak bunu başaramadıklarına değinerek, ”Evdeki hesap çarşıya uymadı” dedi.

Göztepe’ye verdikleri pozisyonların ardından iki gol yediklerini vurgulayan Kızıltan, şöyle konuştu: ”Yediğimiz iki gol maçı çevirmeyi zor hale getirdi. Bizim de bulduğumuz 2-3 gol pozisyonu vardı. Onları değerlendirebilsek maça ortak olabilirdik. İkinci yarıda yaptığımız değişiklikler, gayret ve isteğimiz maçı çevirmeye yetmedi. Bizim için talihsiz bir başlangıçtı. 3 oyuncumuzun cezalı olması, Göztepe’den transfer ettiğimiz İlhan’ın ve başka bir transferimizin yetişmemesi nedeniyle kadro kurmakta zorlandık. Ama bunlar mazeret değil, iyi sonuç almamız lazımdı.” Kızıltan, bir soru üzerine, düşme tehlikesi yaşamadıklarını belirterek, ”Bugün ortaya konulan oyunla öyle bir yorum yapabilirsiniz. Ama biz iyi bir takımız, önümüzdeki haftadan itibaren de bunu göreceksiniz” diye konuştu.

-Maçtan notlar-

Haberin Devamı

Göztepe’de ara transfer döneminde kadroya dahil olan oyunculardan Orhan Taşdelen, Ramazan Sal ve Hakan Ateş kendilerine ilk 11’de yer buldu.

Profesyonel liglerin en az gol atan ekiplerinden biri olan Göztepe’de 2 gol kaydeden Ali Kuçik, bu sezon ligdeki 4’üncü golüne ulaştı.

Sahaya 16 kişilik kadroyla çıkan Kartalspor’da ise yeni futbolculardan Ali Zitouni, ilk 11’de Göztepe karşısında mücadele etti. Murat Önür ve Uğur Yılmaz ise ikinci yarıda oyuna dahil oldu.

Göztepe’yi 2. Lig’den PTT 1. Lig’e taşıyan Kartalspor’un teknik direktörü Özcan Kızıltan, eski takımına karşı mağlup oldu.

3 bin 73 kişinin izlediği karşılaşmanın hasılatı 53 bin 720 lira oldu.

Yazarlar