1.Lig Göztepe: "Önder Özen'e komplo kuruldu"

Göztepe: "Önder Özen'e komplo kuruldu"

25.03.2016 - 15:56 | Son Güncellenme:

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, gizlice ses kaydı yapılıp teknik direktörleri Önder Özen'e komplo kurulduğu iddia etti.

Göztepe: Önder Özene komplo kuruldu

Sarı kırmızılı kulübün internet sitesinde Talat Papatya imzasıyla yayınlanan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

Haberin Devamı

"Gerçekleşen gala töreninde basın mensupları Başkan Mehmet Sepil ile sohbet ederken başkanımızın onay ve bilgisi dışında ses kaydı yapıldığı ve bunun akabinde teknik direktörümüz Önder Özen ve basın mensuplarının başkanımızın yanından ayrılarak sürdürdüğü sohbetin de etik olmayan bir şekilde kaydedildiği ortaya çıkmıştır."

Başkan Vekili Papatya, açıklamasında Önder Özen'in sözlerinin kulüp tarafından da tasvip edilmediği belirtilirken şöyle denildi:

"Kamuoyunun ve basının kulübümüz üstündeki ilgisi doğal ve haklıdır. Kulübümüz basına karşı oluşturduğu yaklaşım, basın mensuplarının tesislerimizi kullanımı,

etkinliklerde basın mensuplarına verdiğimiz değer ve anlayış nedeniyle tüm basın emekçilerinin takdiri ile karşılanmaktadır. Basın mensuplarıyla kol kola hareket eden kulübümüz, onları her zaman camia içinde görmekten mutluluk duymuştur.

Haberin Devamı

Bizlerle gece gündüz, kar kış demeden, içeride ve dışarıda işini layıkıyla yapan değerli basın mensuplarını tenzih ederiz. Ancak Sayın Burak Hakerler'in haber ve görüş ortaya koymaktan ziyade kaos odaklı çalışma prensibini ve böyle bir ortam olmadığında ise basın etik kurallarına aykırı çalışma yollarını kabul etmemiz mümkün değildir."