Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

23.02.2020 - 14:23 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe - Galatasaray | Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli.com'da derbi heyecanını yaşayan üyeler derbide %24 oynanma oranı ile ev sahibi Fenerbahçe'nin kazanacağını öngörüyor. Tek Maç ve Canlı İddaa oynama fırsatı bulunan ezeli rekabet için üyelerin bir diğer tercihi ise %10 oynanma oranı ile Galatasaray'ın kazanıp Kadıköy'de galibiyet hasretine son vereceği yönünde.

Can Tongo'nun yorumu

Fenerbahçe adına bu maçta Gustavo, Emre ve Rodrigues forma giyemeyecekler. Galatasaray adına ise Lemina sakat. Fenerbahçe son dönemde formsuz olduğunu söyleyebilirim. Her iki takımın da skora katkı vereceği bir karşılaşma bekliyorum.

Arsenal - Everton | Maç Sonucu 1

Premier Lig'de orta sıralarda bulunan iki takımın mücadelesine şahit olacağımız karşılaşmaya Misli.com üyeleri %37 oynanma oranıyla Arsenal galibiyeti diyor.

Haberin Devamı

Murat Fevzi Tanırlı'nın yorumu

Newcastle’ı 4-0 yenen Arsenal nihayet morallendi. Skora bakıp aldanmamak gerek çünkü 0-0 biten ilk 45’te Arsenal içeriye 2 farklı mağlup da girebilirdi. Henüz istikrar olmadığını söylemek şart ama hücum gücünüz bu denli yıldız ve bol seçenekle dolu olunca da golsüz maç geçmesi imkansız. Ancelotti yönetiminde son 5 maçta yenilmeyen ve 3 galibiyet 2 beraberlik alan Everton’da moraller yerinde. İdeal seçim ÜST olur. Diğer yandan 1.85 oranla 4.5 kart üstü açısından haftanın en ideal maçı.

PSG - Bordeaux | Maç Sonucu 1

Fransa ligi'nde kasıp kavuran PSG, lig'de Amiens ile 4-4 biten mücadelesinden sonra devler liginde Dortmund'dan darbe almıştı. Moral tazelemek isteyen ekibe tek maç ve canlı iddaa oynama imkanı bulunan maçta Misli.com üyeleri %40 oynanma oranıyla PSG galibiyeti diyor.

Burak Sarıaslan'ın yorumu

Şampiyonluğun tek adayı PSG, kendi sahasında 3 puan alacağı bir maça daha çıkıyor. Ligde oynadıkları son 13 maçta da rakip filelere en az 2 gol bırakan ev sahibinin son 10 maçının 9’u da üst bitti. Bordeaux bu maçtan puan çıkaramasa da en azından 1 kez gol sevinci yaşayacaktır. Bu da maçın 3.5 üstüne taşınmasına yardımcı olur.

Yazarlar