Trabzonspor Güray Vural'ın son durumu! Açıklandı

Güray Vural'ın son durumu! Açıklandı

02.02.2016 - 10:56 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Kulübü'nden Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Güray Vural ile ilgili açıklama geldi.

Güray Vuralın son durumu Açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor ile yapılan maçta sakatlanan Güray Vural ile ilgili Trabzonspor Kulübü'nden açıklama geldi.

Haberin Devamı

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kulüp doktorumuz Op. Uzm. Dr. Ufuk Şentürk dün akşam oynanan karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Güray Vural’la ilgili olarak açıklamada bulundu. Şentürk 'Sağ kolu üzerine düşen futbolcumuz Güray Vural’ın dirseğinin çıktığı tespit edilmiş ve ani müdahale ile saha içinde dirseği tekrar yerine yerleştirilmiştir. Yapılan radyografik incelemeler sonucunda herhangi bir kırığa rastlanmamıştır. Oyuncumuzun tedavisine başlanmış olup önümüzdeki günlerde MR incelemesi de yapılacaktır' ifadelerini kullandı."

Mehmet Ekici'nin tedavisine başlandı

Sakatlığı bulunan futbolculardan Mehmet Ekici'nin de antrenman esnasında sağ baldırında ani bir ağrı hissettiğini belirten Şentürk, çekilen MR sonucu kas yırtığı teşhisi konulan oyuncunun tedavisine başlandığını ifade etti. Şentürk, Mustafa Yumlu'nun ise darbe sonrası ayağında oluşan yumuşak doku ve kemik iliği ödemi tedavisine devam edildiğini ve oyuncunun koşu antrenmanlarına başladığını anlatarak, akut bronşit teşhisi konulan Aykut Demir'in tedavisinin sürdüğünü ve hafta içi tekrar antrenmanlara başlamasını beklediklerini kaydetti.

Yazarlar