Skorer HABER TURU

HABER TURU

23.12.2009 - 03:11 | Son Güncellenme:

2016 logosu tanıtılıyor, ‘Çapan’lı Ronaldo!, Hakyemez’e kınama

HABER TURU

2016 logosu tanıtılıyor
Türkiye’nin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2016) adaylık logosu, bugün İstanbul’da yapılacak törenle kamuoyuna tanıtılacak. Swissotel’de yapılacak tören saat 11.00’de başlayacak. Törene Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak ile TFF Başkanı Mahmut Özgener’in katılacakları bildirildi. İtalya ve Fransa’nın da aday olduğu organizasyon için yarışan İsveç-Norveç ortaklığı dün adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haberin Devamı

‘Çapan’lı Ronaldo!
Bunyodkor kulübünün davetlisi olarak dün Özbekistan’ın başkenti Taşkent’e gelen Real Madridli Cristiano Ronaldo, ülkenin milli kıyafeti “çapan”ı giydi. Portekizli yıldız futbolcu, bir gazetecinin, Türkiye’den teklif gelmesi halinde bunu kabul edip etmeyeceğiyle ilgili soruyu “Bu futbol ve bunda her şey olabilir” diye cevapladı.

Hakyemez’e kınama
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim’den, Doğan Hakyemez’e tepki geldi. Hakyemez’in katıldığı Tv programında Kepez Belediyesi karşısında aldıkları galibiyeti küçümsediğini iddia eden Aliağa Petkimspor Başkanı Metin Timurhan, “Basketbol Federasyonu’nda profesyonel bir görev yapan, basından sorumlu Sayın Doğan Hakyemez’in amaçlı yorum yapmasının etik olmadığı kanısındayız” dedi.

Haberin Devamı

FİLEDE BUGÜN
16.00 Eczacıbaşı Z.-Ankaragücü
17.00 Nilüfer Bld.-İller Bankası
18.30 Galatasaray-F.Bahçe Acıbadem