Skorer Haber Turu

Haber Turu

29.12.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sponsor tuttur.com... İglesias Bursa’da... Hacettepe Tok’a emanet... Samsunspor atağa kalktı... Mouscron ihraç edildi... Erciyes’te moda golf... TBMM Kupası İYİK’in...

Haber Turu

Sponsor tuttur.com
8. yılında Türkiye’nin yeni sanal şans oyunları markası TUTTUR.COM sponsorluğunda Antalya WOW Futbol Center’da, 6-9 Ocak 2010’da düzenlenecek turnuvaya; Hamburg, Vitesse, Beşiktaş ve Kayseri katılacak. Saran Holding’in yeni iş alanlarında biri olan Sanal Şans Oyunları markası olarak kurulan ve Ocak 2010’da açılacak olan TUTTUR. COM; internet üzerinden iddaa, at yarışları ve piyango oyunları yapan bir platform olarak yeni marka olacak. Eurosport’un canlı yayınlayacağı organizasyon tüm dünyada 19 dilde, 120 ülkede de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

İglesias Bursa’da
Bursaspor’un, Ankaragücü’nden transfer ettiği Leonardo İglesias, Özlüce Tesisleri’nde ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın Kayserispor’dan oyuncusu olan İglesias, Bursa’ya gelir gelmez doğruca tesislere gitti. Yardımcı antrenör İbrahim Bakır gözetiminde ilk çalışmasını yapan İglesias, bu haftayı sürekli olarak antrenman yaparak geçireceğini söyledi.

Hacettepe Tok’a emanet
Bank Asya 1. Lig takımlarından Hacettepe, teknik direktör Erol Tok ile sezon sonuna kadar anlaştı. Tok’un yardımcılığını yapacak isimlerden sadece hâlâ takımda kaleci antrenörü olarak görev alan Hasan Terzi’nin ismi belirlenirken, diğer yardımcıların ise daha sonra açıklanacağı vurgulandı. Ligin ilk yarısının bitimiyle birlikte teknik direktör Önder Özen ile yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

Samsunspor atağa kalktı
Bank Asya 1. Lig’de ikinci sezon çıkış arayan Samsunspor, anlaşmaya vardığı kaleci Ahmet Şahin ve Hacettepe’nin forvet oyuncusu Savaş Esen’i sağlık kontrolünden geçirdi. İkinci yarı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde sürdüren Samsunspor Yönetimi, kaleci Şahin ve forvet oyuncusu Esen’le bu tesislerde bir araya geldi, resmi imzanın ise transfer döneminin başlamasıyla birlikte atılacağı bildirildi.

Mouscron ihraç edildi
Uzunca bir süredir finansal sorunlarla boğuşan Mouscron, Belçika 1. Ligi’nden ihraç edildi. Mouscron, arka arkaya üçüncü maçını kaybedince, ihraç edildi. Son dönemde iyi bir form grafiği yakalayan Mouscron, Belçika Ligi’nde 23 puanla 10. sırada yer alıyordu. Ancak oyuncular olası transferleri engellememek için, sakatlanmaktan çekinen oyuncular sahaya çıkmak istemiyordu.

Erciyes’te moda golf
Kayseri’de birçok spor branşının gelişimine öncülük eden Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Kayserilileri golf sporuyla da tanıştırdı. Düzenlenen turnuvaya, 7’si bayan 20 öğrenci katıldı. Yapılan uzak mesafe yarışmasında, bayanlarda Nesrin Keşkek, erkeklerde ise Yunus Hakverir birinciliği kimseye kaptırmadı.

TBMM Kupası İYİK’in
Sutopu TBMM Kupası’nda zafer Galatasaray’ı 4-3 yenen İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü’nün (İYİK) oldu. İstanbul’da düzenlenen ve 2 gün süren kupa müsabakaları sonucunda İYİK birinci olurken, sarı-kırmızılılar ikinci sırayı aldı. Heybeliada da ASSK’yı 9-5 yenerek üçüncülüğü rakibine kaptırmadı.