Skorer Haber turu

Haber turu

23.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İğneada’da Efes şöleni... Cemal Nalga Banvit’te... Fenerbahçe’nin yıldızları geldi... Güney Kore’ye 1. çıkarma... Komşu, Yelken’de zirveyi sevdi... Rosir Diaz imzaladı... Minderde milli mesai... Amigo Birol buruk

Haber turu

BASKETBOL
İğneada’da Efes şöleni
Anadolu Efes Spor Kulübü ile Spor Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen “Anadolu Efes İle İlk Adım Basketbol Okulları’ kapsamında Kırklareli’nin İğneada beldesinde kamp düzenlendi. Etkinliğin 7. yılında 40 merkezde çocuklara ücretsiz basketbol eğitimi sağlayan uygulamada, İğneada’daki kampa Anadolu Efes ile İlk Adım Basketbol Okulları ve Makedonya’dan gelen 8-13 yaş arasındaki 100 öğrenci katıldı. Etkinlikler kapsamında Action Team gösterisi ve Model Grubu’nun konseri gençlere keyfli dakikalar yaşattı.

Cemal Nalga Banvit’te
Beko Basketbol Ligi’nde zirve yarışı veren ekiplerden Banvit, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Cemal Nalga ile resmi sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezonu Litvanya’nın Lietuvos Rytas takımında geçiren 24 yaşında ve 2.08 boyundaki Nalga, Euroleague’de 14 dakikada 5.6 sayı, 3.2 ribaunt ortalamalarıyla boy göstermişti.


Fenerbahçe’nin yıldızları geldi
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı’nın transferleri Elina Babkina ve Zane Tamane İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertli takıma transfer oldukları için çok mutlu olduklarını ifade eden Letonyalı yıldızlar, hedeflerinin Avrupa Ligi’nde istenilen başarıları gerçekleştirmek olduğunu ifade ettiler.


ATLETİZM
Güney Kore’ye 1. çıkarma
Güney Kore’nin Daegu kentinde 27 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 13. Dünya Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye’yi 21 atlet temsil edecek. Şampiyonada mücadele edecek atletler arasında yer alan ve 26. Dünya Üniversite Yaz Oyunları’nda yarışan Fatih Avan, Meliz Redif, Pınar Saka, Merve Aydın, Binnaz Uslu, Nevin Yanıt, Sema Apak, Nagihan Karadere ve Aslı Çakır Alptekin, yarışmaların yapılacağı Daegu kentine bugün geçecek.

YELKEN
Komşu, Yelken’de zirveyi sevdi
İstanbul Yelken Kulübü tarafından, Kaya Ropes’un desteğinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı Kupası Kaya Ropes Match Race II’de, kupanın sahibi, bu yıl da Yunanlı Andreas Karalis ve ekibi oldu. 20-21 Ağustos’ta, Fenerbahçe Burnu açıklarında Platu 25 yelkenlilerle yapılan ve büyük çekişme yaşanan yarışta ikinciliği Oğuz Ayan ekibi, üçüncülüğü ise Celal Tümşen ve ekibi kazandı. Kaya Grubu tarafından, dereceye girenlere bin 500, 750 ve 500 Euro olarak belirlenen para ödülleri verildi.

VOLEYBOL
Rosir Diaz imzaladı
Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, yeni transferi Kübalı Rosir Calderon Diaz ile sözleşme imzaladı. Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen oyuncunun, kontrollerin ardından kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı bildirildi. Geçen sezon İsviçre’nin Volero Zürih takımında forma giyen Diaz’ın imza töreninde, Voleybol Şube Sportif Direktörü Orkun Darnel de hazır bulundu.

GÜREŞ
Minderde milli mesai
Eylül ayında İstanbul’da organize edilecek Dünya Güreş Şampiyonası’nda mücadele edecek milli takım kadrosu belirlendi. Olimpiyatlarda altın aldıktan sonra sakatlıklar ve hastalıklarla boğuşan Ramazan Şahin’in de bulunduğu kadroda şu isimler yer aldı: Ahmet Peker, Ersin Çetin, Batuhan Demircin, Serdar Böke, Serhat Balcı, Fatih Çakıroğlu, Ayhan Karakaş, Mustafa Sağlam, Şeref Tüfenk, Selçuk Çebi, Nazmi Avluca, Cenk İldem, Rıza Kayalap, Burcu Kebiç, Sümeyye Sezer, Emriye Musta, Leyla Metin, Muhçu Hatun, Burzu Örskaya ve Simge Yılmaz.

Haberin Devamı

SPOR DÜNYASI
Amigo Birol buruk
Uzun yıllardır A Milli Takımımız’ın tribündeki en büyük destekçilerinden olan Amigo Birol geçtiğimiz günlerde şanssız bir kaza geçirdi. Ayağı kırılan Birol, Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bu süreçte futbol dünyasından ilgi görmediğini belirten Amigo Birol destek beklediğini ifade etti.

Yazarlar