Skorer Haber turu

Haber turu

09.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çölü geçtiler... İtirafa ödül... Lucescu ameliyat oldu... Downing’den kadına şiddet...

Haber turu

MOTOR SPORLARI

Haberin Devamı

Çölü geçtiler
33. DAKAR Rallisi’nde 7. özel etabı 46. sırada tamamlayan Şakir Şenkalaycı, genel klasmanda da 47. sıraya yerleşti. Zorlu yarışın 7. etabında Atakama Çölü’nün Capiapo etabı 419 kilometresi özel etap olmak üzere toplam 573 km olarak geçildi. Günün birincisi İspanyol Marc Coma olurken, 153 numara ile yarışan Şakir Şenkalaycı 04.51.08’lik dereceye imza attı.

FUTBOL

İtirafa ödül
İtalyan Savcılığı’na, şike teklifini anlatarak İtalya’daki şike soruşturmasında 2. dalganın başlamasına neden olan Serie B takımlarından Gubbio’nun oyuncusu Simone Farina’ya FIFA tarafından ‘Dürüstlük Ödülü’ verilmesi kararlaştırıldı.

Lucescu ameliyat oldu
Geçtiğimiz günlerde Bükreş’te trafik kazası geçiren Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, aynı kentte dün ameliyata alındı. İçinde bulunduğu araç tramvaya, ardından da başka bir araca çarpan 66 yaşındaki Rumen teknik adam kazanın ardından beyin sarsıntısı geçirmiş ve kaburga kemiklerinde kırıklar oluşmuştu.

Haberin Devamı

Downing’den kadına şiddet
Liverpool’un 27 yaşındaki oyuncusu Stewart Downing eski kız arkadaşına bir gece kulübünde yumruk attığı iddiasıyla göz altına alındı. Olayın, Middlesbrough’nun banliyösünde, gece yarısından sonra olduğu belirtilirken, görgü tanıkları Downing’in kadınla önce tartıştığı daha sonra da darp ettiğini belirttiler.