Skorer Hakan'a büyük onur

Hakan'a büyük onur

11.04.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hakan'a büyük onur

Hakana büyük onur

G.Saray'ın golcü futbolcusu Hakan Şükür, Dünya Karması'na davet edildi. Bir süredir Fransa'da bulunan ve Michel Platini ile ile 1998 Dünya Kupası finallerinin oynanacağı statları inceleyen Futbol Federasyonu Başkanı Şenes Erzik, Hakan'ın Hong-Kong'un yeniden Çin'e bağlanması nedeniyle yapılacak Dünya Karması - Asya Karması maçında forma giyeceğini açıkladı

Karşılaşmanın 3 Temmuz tarihinde Hong-Kong'da oynanacağı belirtildi. Dünya Karması'na alınmasını "Güzel ve heyecan verici bir olay" olarak nitelendiren Sarı - Kırmızılı futbolcu, "Kararı öğrenince çok mutlu oldum. Orada sadece Galatasaray'ı değil, Türk futbolunu da temsil edeceğim. Ve bunu da en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum" dedi

Galatasaray'da kaptan Bülent'in sakatlanmasından sonra Teknik Direktör Fatih Terim, Filipescu'yu savunmaya çekerken boşalan sağ kanatta da Arif ile Okan arasında bir tercih yapacak. İstanbulspor maçında şans vereceği oyuncuyu seçmekte zorlanan Terim, çalışmalar esnasında bu iki oyuncuyu dikkatle izleyerek performanslarını ölçüyor. Öte yandan Galatasaray, Cumartesi günü oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Sakatlıkları devam eden Bülent, Vedat ve Bekir'in katılamadığı çalışmada futbolcular oldukça hırslı gözüktü. Teknik Direktör Fatih Terim, bekar oyuncularını önceki gün kampa alırken diğer futbolcularını da dün geceden itibaren kampa aldı. Sarı - Kırmızılar, bugün taraftarlarına ve basına kapalı olarak son çalışmasını yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.
Galatasaray'da Feti, İstanbulspor maçında yeniden libero. Sakatlıklar yüzünden savunmayı oluşturmakta zorluk çeken Teknik Direktör Fatih Terim, İstanbulspor maçında savunmanın gerisinde Feti'yi libero olarak oynatacak. Bir süredir sakatlığı nedeniyle form tutamayan oyuncunun durumunda düzelme olduğunu gören Terim, antrenmanlarda başarı gösteren futbolcusunu dikkatli olması için uyararak sıkı bir şekilde çalıştırıyor.
Galatasaray As Başkanı Ergun Gürsoy, Teknik Direktör Fatih Terim ve yardımcısı Müfit Erkasap'la, Sarı - Kırmızılılar'ın yıldız oyuncusu Hagi, önceki gece distiribütörlüğünü Sezginler A.Ş'nin üstlendiği yeni diş fırçası Aquafresh'in tanıtımına katıldılar. Önceki gün düzenlenen gece, Polat Renaissance Otel'de ünlü mankenlerin kareografileriyle yapıldı. Gecede, As Başkan Ergun Gürsoy yaptığı açıklamada Sezginler A.Ş.'nin sahibi olan Sezgin Elmas'ın oğlu Burak Elmas'ın Galatasaray'ın alt yapısıyla olan ilgisinden memnun olduğunu belirterek " O iyi bir Galatasaraylı, çok büyük başarılara imza atacak, ileride onu aramızda genç bir yönetici olarak göreceğimize inanıyorum " dedi.