Trabzonspor Halilhodzic'le anlaştık

Halilhodzic'le anlaştık

12.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir televizyon programına telefonla bağlanan bordo-mavili kulübün başkanı, Cezayir Milli Takımı’nın başında bulunan Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic’in Dünya Kupası’nın ardından takımın başına geçeğini duyurdu.

Halilhodzicle anlaştık

TRABZONSPOR’DA teknik direktör sorunu çözüldü... Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TRTSpor’da yayınlanan ‘Kupa Anatomi’ programına telefonla bağlanıp Vahid Halilhodzic’le anlaştıklarını söyledi. Hacıosmanoğlu, Cezayir Milli Takımı’nın başında olan ve bir dönem Karadeniz ekibini de çalıştıran tecrübeli hocanın Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nın ardından yeni sezonda takımın başına geçeceğini açıkladı.

MALOUDA YOLCU ÖTE yandan Halilhodzic kendi gelmeden mesajları geldi... Deneyimli teknik patronun yöneticiler ve kendisi ile paylaştığı düşünceleri anlatan başkan Hacıosmanoğlu, “Vahid hoca takımda savaşmayan oyuncu asla istemiyor. Savaşacak ve sahada terinin son damlasına kadar mücadele edecek futbolcu istiyor. Bu konuda kesin kararlı ve bizden tek isteği bu. Biz de gelecek sezon savaşan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM, Halilhodzic’in bu sözleri üzerine kadroyu Boşnak hocanın istediği hale getirmek için çalışmalara başladı. Yaşlı ve sahada mücadeleden kaçan oyuncuları gözden çıkaran yönetim gönderilecekler listesinin ilk sırasına Fransız yıldız Florent Malouda’yı yazdı.

Haberin Devamı

CEVAT KOL - SAMPIY10.COM