Galatasaray Hamza Hamzaoğlu'ndan Niasse müjdesi

Hamza Hamzaoğlu'ndan Niasse müjdesi

20.02.2015 - 10:48 | Son Güncellenme:

Lokomotiv Moskova forması giyen eski Akhisarlı forvet Oumar Niasse'ye Hamza Hamzoğlu mesaj gönderdi.

Hamza Hamzaoğlundan Niasse müjdesi

Mayıs ayında başkanlık koltuğuna kim oturursa otursun, teknik direktörlük görevine devam etmesi beklenen Hamza Hamzaoğlu, bu nedenle transfer çalışmalarını bizzat kendisi yürütüyor. Şu sıralarda Rusya Premier Ligi’nde Lokomotiv Moskova forması giyen eski öğrencisi Oumar Niasse, yeniden kendisiyle birlikte çalışmak istediğini bildirmişti. Hamza hocanın bu isteğe cevabı gecikmedi. Önceki gün aldığı haberi değerlendiren 45 yaşındaki çalıştırıcının cevabı olumlu yöndeydi. Devre arasında da Galatasaray’ın gündemine gelen, ancak kulüpler bonservis konusunda anlaşamadığı için transferi gerçekleşmeyen Niasse’ı gelecek sezon kadrosunda görmek isteyen Hamzaoğlu, “Sen merak etme, sadece biraz sabret. Seçim bitsin, kalırsam 3 aya bizdesin” diyerek Senegalli forvetin gönlünü aldı.

Haberin Devamı

5 milyon Euro’luk teklif

Galatasaray cephesinde bu transfer için düşünülen bonservis bedeli 5 milyon Euro civarında. Akhisar Belediye’ye 250 bin Euro’ya transfer olan ve 5 milyon Euro karşılığında Rusya’ya giden Oumar Niasse’ın, benzer bir bedel karşılığında Florya’ya getirilmesi planlanıyor.

Bilal Kısa'ya göre Burak Yılmaz'ın hızlısı

Akhisar Belediyespor’un orta sahadaki maestrosu, geçen sezon yaptığı asistlerle Oumar Niasse’ın değerini katlayan Bilal Kısa, Senegalli forveti değerlendirdi. Tecrübeli futbolcu, niasse için, “Hamza hoca onu çok yakından tanıyor ve ondan en iyi nasıl yararlanması gerektiğini çok iyi biliyor. Niasse’ı Burak Yılmaz tipinde bir oyuncu olarak görüyorum. Ama Burak’ın daha hızlısı. Tıpkı onun gibi savunma arkasına sarkan, tehlikeli koşular yapan ve topu önüne isteyen bir oyuncu. Galatasaray’da Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Felipe Melo gibi oyuncularla birlikte oynarsa, çok daha fazla gol pozisyonuna girebilir” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

(Fanatik)