Skorer Haydi hayırlısı

Haydi hayırlısı

14.03.2008 - 03:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin, Şampiyonlar Ligi çeyrek final kurası bugün 14.00’te çekilecek. Sarı-lacivertli takım, Arsenal, Chelsea, M.United, Liverpool, Barcelona, Roma veya Schalke 04 ile eşleşecek İspanya’nın Sevilla takımını eleyerek, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkma başarısını gösteren Fenerbahçe’nin rakibi bugün belli olacak.

Haydi hayırlısı

İsviçre’nin Nyon’daki kentindeki UEFA merkezinde TSİ 14.00’de başlayacak kura çekiminde önce çeyrek final eşleşmeleri belirlenecek, ardından da çeyrek finalde turu geçecek takımların yarı finaldeki muhtemel rakipleri belli olacak.
Şampiyonlar Ligi’nde 2. tur maçlarının ardından Fenerbahçe ile birlikte İngiltere’nin Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United, İspanya’nın Barcelona, İtalya’nın Roma ve Almanya’nın Schalke 04 takımları çeyrek finale yükselmişti.
Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin ilk maçları 1 ve 2 Nisan’da, rövanşları ise 8 ve 9 Nisan’da oynanacak. Kupada yarı finalde ilk maçlar 22-23 Nisan’da, rövanşları ise 29-30 Nisan’da yapılacak. Final maçı ise 21 Mayıs’ta Rusya’nın başkenti Moskova’daki Luzhniki Stadı’nda oynanacak.

Haberin Devamı

Star ve FBTV’den naklen

Şampiyonlar Ligi kura çekimi, Star ve FBTV tarafından naklen yayınlanacak. İki televizyon, 14.00’deki çekimden 1 saat önce özel yayınlarla açılış yapacak.

Haydi hayırlısı