Milli Takım Haydi Periler!

Haydi Periler!

22.09.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Basketbolda 2018 FIBA Kadınlar Dünya Kupası İspanya’nın ev sahipliğinde bugün başlayacak. Potanın Perileri’nin bugün ise ilk rakibi Arjantin olacak.

Haydi Periler

Basketbolda 2018 FIBA Kadınlar Dünya Kupası İspanya’nın ev sahipliğinde bugün başlayacak. Tenerife kentindeki şampiyonada Türkiye, B Grubu’nda Avustralya, Arjantin ve Nijerya ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Basketbol Takımı bu organizasyonda ilk kez 2014 yılında boy gösterirken, yarı final oynamıştı. Potanın Perileri’nin bugün ise ilk rakibi Arjantin olacak. TRT Spor’dan yayınlanacak mücadele TSİ 16.00’da başlayacak.

Toplam 16 takımın yer alacağı Dünya Kupası’nda, ülkeler dörderli 4 grupta yer alacak. İlk sıradaki ekipler doğrudan çeyrek finale yükselecek, 2 ve 3. sırayı alacak ekipler çeyrek final için eleme oynayacak Grup maçları, 25 Eylül’de tamamlanacak. Çeyrek finale yükselebilmek için 2. tur maçları ise 26 Eylül Çarşamba günü oynanacak. Dünya Kupası’nda çeyrek final 28 Eylül, yarı final 29 Eylül, üçüncülük ve final maçı ise 30 Eylül’de yapılacak.