Basaksehir Helvacı: 'Avcı devre arasında Galatasaray'a...'

Helvacı: 'Avcı devre arasında Galatasaray'a...'

04.05.2017 - 17:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın eski ikinci başkanı Mehmet Helvacı, sarı kırmızılı takımın gündemini değerlendirirken, çarpıcı ifadeler kullandı.

Helvacı: Avcı devre arasında Galatasaraya...

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Helvacı, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı hakkında flaş bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye'de altyapı

Mehmet Helvacı, "Galatasaray'da belli bir altyapı oyuncuları vardı ve bunlar şu anda birçok takımda forma giyiyor. Bunu politika haline getirmek lazım. Federasyon da bunu yapmalı. Bunu adet ve huy haline getirmek lazım. Özhan Canaydın bunu yapmıştı. Biz de Arda Turan'ı yetiştirdik fakat bir tane. Arda'nın Barcelona'da kalacağını düşünüyorum. Arda yılmadan mücadelesine devam edecek"

Abdullah Avcı itirafı!

Özgür Sancar'ın, "Abdullah Avcı ile temas var. Şu anda adaylar listesinde 1. sırada, projeler var o projelere sıcak bakıyor. Şu anda Abdullah Avcı Antalyaspor maçına ve Başakşehir'in şampiyonluğuna odaklanmış durumda" demesi üzerine Helvacı, "Abdullah Avcı Adnan Polat döneminin devre arasında bizim düşündüğümüz bir isimdi. Devre arasında kendisine teklif yapılmıştı ve kendisi teklifi "etik olmaz" diyerek kabul etmedi. O dönem bazı yöneticiler Abdullah Avcı bir daha asla olmaz dediler ben de davranışının etik olduğunu düşündüm. Abdullah Avcı'nın oynattığı futbolu ve kişiliğini beğeniyorum. Galatasaray'da olmasını isterim. Ben yakıştırırım. Sadece ahlaki nedenlerle Galatasaray'ın teklifini reddetmek zor" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'daki başkan adayları

Galatasaray'da başkan adayları Abdurrahim Albayrak ve Adnan Öztürk hakkında da konuşan Helvacı, "Bizim tüzüğümüze göre Galatasaray, başkan adayı önerebiliyor. Bizim sistemde kimsenin "ben adayım" deme imkanı yok. Oylama yapılmalı. Biz Galatasaraylılar olarak hukuk dışına çıkmayalım. Bu arkadaşlara bir şey demiyorum" dedi. (Ajansspor)

Yazarlar