Beşiktaş Henderson ile Sakho idmana katılmadı!

Henderson ile Sakho idmana katılmadı!

25.02.2015 - 14:05 | Son Güncellenme:

Liverpool'un tesislerindeki son idmanına sakatlığı devam eden Sakho ve Balotelli ile penaltı tartışması yaşayan Henderson katılmadı. Teknik Direktör Brendan Rodgers, U-21 takımından birçok ismi idmana çıkardı.

Henderson ile Sakho idmana katılmadı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yarın UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geleceği Liverpool'da son dakika krizi yaşandı. Bu sabah İstanbul'a uçmadan önce tesislerinde son bir çalışma yapan İngiliz ekibinin bu antrenmanında üç önemli ismin yer almadığı görüldü.

Kırmızılar'ın son dönemde savunmada yakaladığı başarılı yapının önemli parçası olan Mamadou Sakho ve Balotelli ile girdiği penaltı tartışmasıyla gündeme gelen Jordan Henderson idmana çıkmadı. Ayrıca Glen Johnson da antrenmana katılmadı.

Son günlerde sakatlık sıkıntısı olan Fransız stoper Sakho'nun siyah-beyazlılara karşı oynamamasının Ada ekibi için büyük eksiklik olacağı, yerine büyük ihtimalle Dejan Lovren'in forma giyeceği belirtildi. Ancak Henderson ile Johnson'un çalışmalara niye katılmadığı netleşmedi.

Haberin Devamı

U-21'ler sahada

Teknik Direktör Brendan Rodgers Beşiktaş maçının son idmanına bir çok gerç oyuncuyu davet ederek sürpriz yaptı. Eksikleri göze alan deneyimli hoca Jordan Lussey, Connor Randall, Jordan Williams, Lloyd Jones and Brad Smith gibi U-21 takımından isimleri bu sabahki antrenmana çıkardı.

Eksik sayısı yediye yükseldi

Beşiktaş karşısında cezalı olan Markovic'ten yararlanamayacak Liverpool'da, Steven Gerrard, Lucas Leiva, Jose Enrique ve Jon Flanagan da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Bugünkü gelişmenin ardından İngiliz devi Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maça toplam 7 eksikle çıkacak.

Emre Can sürprizi
Beşiktaş karşısında Henderson'un yokluğunda Brendan Rodgers, Emre Can'ı orta sahaya çekip, savunmaya da Toure takviyesi yapacak.
Liverpool'un yarın Beşiktaş'a karşı nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merak konusu oldu. Takımda sakat ve cezalı oyuncularla 7-8 eksiğin olduğu İngiliz takımında en önemli değişiklik Türk futbolcu Emre Can ile yaşanacak.
Teknik Direktör Brendan Rodgers'ın 21 yaşındaki oyuncuyu, yaşanan sakatlıkların ardından gerçek bölgesi olan orta sahaya döndürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Jordan Henderson'un sürpriz sakatlığında, üçlü savunmada yer alan Emre Can'ın öne kaydırılacağı ve siyah-beyazlılara karşı Henderson'un yokluğunda ön libero olarak görev yapacağı belirtildi.
Emre Can'ın ilk transfer edildiğinde bir orta saha oyuncusu olarak transfer edildiği, dolayısıyla bu bölgede oynamasının sıkıntı yaratmayacağına dikkat çekildi. Türk asıllı Alman futbolcuya orta sahada Joe Allen'in partnerlik etmesi bekleniyor.
Henderson'un yokluğunda Skrtel'in sahaya kaptan olarak çıkacağı, savunmaya da Kolo Toure takviyesi geleceği belirtildi. Bu iki oyuncuya ek olarak Lovren'in savunma üçlüsünü tamamlayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı