Skorer Hulk Beşiktaş'ı çok sevdi

Hulk Beşiktaş'ı çok sevdi

23.10.2010 - 10:20 | Son Güncellenme:

PORTO’NUN golcüsü Hulk, önceki gün Beşiktaş’ı tek başına devirmesiyle Beşiktaş taraftarlarını da performansıyla büyülemişti. Fİ Yapı İnönü Stadı’nda alkış toplayan Hulk’un da Beşiktaş taraftarlarına hayran kaldığı ortaya çıktı. Brezilyalı yıldız, UEFA.com’a yaptığı açıklamada Beşiktaşlılar’ı övdü...

Hulk Beşiktaşı çok sevdi

MAÇTA iyi organize olduklarını ifade eden Hulk, “Kolay bir galibiyet gözüküyor. Olabilir ama işin aslı böyle değildi” sözleriyle karşılaşmanın değerlendirmesini yaparken, attığı üçüncü gol ve maç bitiminde kendisini alkışlayan siyah-beyazlı taraftarlar için de “Çok ateşli bir taraftar topluluğu önünde oynayacağımızı biliyorduk. Onlara teşekkür ederim. Bana gösterdikleri reaksiyonu takdir ettim. Kendilerini alkışlayarak onlara karşılık verdim. Statta inanılmaz bir ses vardı” açıklamasını yaptı.

MÜCADELE sonunda kendisini ayakta alkışlayan tribünlere aynı şekilde karşılık veren Hulk, formasını da kapalı tribündeki Beşiktaş taraftarlarına doğru fırlattı.

‘ŞAPŞAL hakeme rağmen PORTO’

Haberin Devamı

PORTEKİZ basını, Porto’nun Beşiktaş önündeki galibiyetine geniş yer ayırdı. İşte öne çıkan yorumlar: Jornal de NotIcIas: “Gelenek bozulmadı ve Porto, Türkiye’de yine kazandı. Son 16 için dev adım attık.”

O Jogo: “Şapşal hakeme, 9 kişi kalmaya ve İnönü’nün baskıcı ambiansına rağmen Porto 3 puanı İstanbul’dan çıkardı.”

MaIsfutebol: “Türkler bile alkışladı. Beşiktaş Guti ve Q7’yi aradı.”

Jornal Record: “Türk Kartallar’ın inanılmaz yıkılışı. Hulk adeta futbolculuk dersi verdi.”

CSKA son 1 yılda 8. hocayı arıyor BEŞiKTAŞ’IN Avrupa Ligi’ndeki rakiplerinden CSKA Sofya, teknik direktör Gjore Jovanovski’nin görevine son verdi. Kulüp başkanı Dimitar Borisov, CSKA Sofya’nın önceki gün Avrupa Ligi’nde Rapid Wien’e 2-0 yenilmesinin ardından 54 yaşındaki Makedon hocanın görevine son verdi. Bunun ardından Bulgar ekibi son 1 yılda takımın başına gelecek olan 8. teknik adamı aramaya başladı.

VİDEO

VİDEO

VİDEO

VİDEO