AntalyaSpor İbrahim Dağaşan: 'Bu takımı düşürmeyiz'

İbrahim Dağaşan: 'Bu takımı düşürmeyiz'

10.03.2014 - 12:57 | Son Güncellenme:

Medical Park Antalyaspor'un kaptanı İbrahim Dağaşan, "Bu takımı düşürmeyiz" dedi.

İbrahim Dağaşan: Bu takımı düşürmeyiz

Medical Park Antalyaspor'un, Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilerek tehlikeli bölgeden çıkamaması büyük üzüntü yaratırken, Teknik Direktör Samet Aybaba, içine düştükleri sıkıntılı süreçten, birlik ve beraberlik içinde çıkılabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Çaykur Rize karşısında 1-0 önde oynadıkları dakikalarda birçok pozisyonu kullanamadıklarını hatırlatan Aybaba, şöyle konuştu:

"Kimseyi suçlamıyorum. Telaşlanmanın ve endişeye düşmenin anlamı yok. Bu oyuncularla küme düşme potasına girdik, yine bu oyuncularla bunu aşacağız. Aşmak için de camianın birlik içinde olması gerekir." dedi.

Medical Park Antalyaspor'un Çaykur Rizespor'a evinde yenilerek tehlikeli bölgede yer almasına bir yorum da kırmızı beyazlı futbolculardan geldi.

Kaptan İbrahim Dağaşan, "Takım kaptanı olarak başkanımdan, taraftarımızdan özür diliyoruz. Bize yakışmayan şeyler yapıyoruz. Yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum" dedi. Giray Kaçar da büyük üzüntü duyduklarını belirterek, şunları söyledi: "İyi mücadele ettik ama sonuç alamadık. Hocamızdan, başkanımızdan, taraftarımızdan özür diliyorum. Biz her şeyin bilincindeyiz. 10 tane maçımız var. Her şey bitmiş değil. Antalyaspor'u en kısa zamanda rahat konuma getireceğimizi düşünüyorum. Bu maçta hatalarımızı gözden geçirip, bir dahaki maçta daha iyi olacağız. Bu bize ders olsun. Birtakım şanssızlıklarımız var. Kaliteli ekibiz bunun da üstesinden geliriz. Dünyanın sonu değil. Biz bu takımı düşürmeyiz." dedi.

EFSANE BAŞKANLARDAN BİRLİK ÇAĞRISI
Medical Park Antalyaspor'un Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilmesinin yankıları sürerken, tribünden yükselen 'Yönetim istifa, Aybaba istifa' çığlıklarına, efsane başkanlardan birlik çağrısı geldi.
Tesislere adını veren eski başkanlardan Hasan Subaşı, taraftarları soğukkanlı davranmaya davet ederken, Hasan Akıncıoğlu, 1 maç kaybetmeyle yönetimi ve hocayı istifaya çağırmanın, şu aşamada yarar değil, zarar getireceğini belirtti. Sedat Peker ise tüm taraftarları birlik olmaya ve kenetlenmeye çağırdı çağırdı.

'SOĞUKKANLI OLMALIYIZ'
Hasan Subaşı şöyle dedi: "Bu tür olumsuzluklar hep yaşanmıştır. Bir kısım seyircilerin heyecan dolu tavrı, maalesef zaman zaman camiayı sıkıntıya düşürmektedir. Soğukkanlı olunmasını tavsiye ediyorum. Kritik bir maç olduğunu biliyordum. Her şeye rağmen dikkatli olunmasını istiyorum. Çünkü henüz netleşen bir şey yok. Çok maç var. Bu kadronun bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum."

'İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE'
Hasan Akıncıoğlu ise şöyle konuştu: "Futbol bu, akşam şampiyon olmuş gibi yatıyorsun, sabah farklı bir durumla uyanıyorsun. Bir maçta fatura kesmek kimseye yarar getirmez. Bir maçta alınan kötü sonuçla yönetimi ve hocayı istifaya çağırmak, gelecek endişelerimi körüklüyor. İstikrar için birlik ve beraberliğin, kenetlenmenin tam zamanı. Taraftar, iyi günde de kötü günde de takımın yanında olmalı. Bugün görevde olan hoca da yönetim de Antalyaspor gibi bir markanın kötü gitmesini istemez."

'KURTULUŞ REÇETESİ KENETLENMEK'
Sedat Peker ise şöyle dedi: "Bu ve buna benzer çok kötü günler geçirdik. Bunun yanı sıra şampiyonluk da gördük, kupada final de oynadık. Bir maçta yönetimi ve teknik heyeti istifaya çağırmak, hem etik değil hem de üzücü. Doğrusu şudur; Antalyaspor kupada başarılı bir süreçten geçmiştir. Ligde ise küme düşme korkusu başlamıştır. Bundan kurtulmanın tek yolu, eski ve yeni yöneticiler, teknik heyet, futbolcu ve taraftarın birlik ve beraberlik içinde olmasıdır. Bu düşüncenin dışındaki tavır büyük zararlar getirir."

Yazarlar