Futbolİbrahim Hacıosmanoğlu, 76. FIFA Olağan Kongresi'ne katıldı

İbrahim Hacıosmanoğlu, 76. FIFA Olağan Kongresi'ne katıldı

01.05.2026 - 10:57 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) 76. olağan kongresine katıldı.

İbrahim Hacıosmanoğlu, 76. FIFA Olağan Kongresine katıldı

Kanada'nın Vancouver şehrinde FIFA Başkanı Gianni Infantino, FIFA'nın üst düzey yöneticileri ve üye ülke federasyon delegelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, Türkiye Futbol Federasyonu'nu temsilen Başkan Hacıosmanoğlu'nun yanı sıra TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz, TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel ile TFF Dış İlişkiler ve Millî Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları da yer aldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıla dair gerçekleştirilen faaliyetlerin, mali tabloların ve komite raporlarının değerlendirildiği kongrede üye ülke federasyonlar tarafından sunulan öneriler görüşülürken; ABD, Meksika ve Kanada'nın ortak ev sahipliğinde organize edilecek olan 2026 FIFA Dünya Kupası'na yönelik hazırlıkların son durumu, kadın futbolunun gelişimi doğrultusunda hayata geçirilebilecek projeler ve ırkçılığa karşı küresel olarak kararlı bir şekilde sürdürülen mücadele de kongrenin gündem maddeleri arasında yer aldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler