Basketbol Igor Kokoskov: Milano kan kokusunu aldı, köpekbalığı gibi oynadı

Igor Kokoskov: Milano kan kokusunu aldı, köpekbalığı gibi oynadı

16.12.2020 - 00:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’in 14. hafta mücadelesinde Olimpia Milano ile karşılaştı. Mücadelenin ardından Fenerbahçe‘nin koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu. Tecrübeli koç ilginç bir benzetme yaparak, " Çok iyi, tecrübeli bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Kan kokusunu aldılar ve köpekbalığı gibi oynadılar. Biz iyi reaksiyon gösteremedik." dedi.

Igor Kokoskov: Milano kan kokusunu aldı, köpekbalığı gibi oynadı

Kokoskov'un maç sonu açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Bizim için tek olumlu nokta, maç sonunda pes etmemiş olmak. Son ana kadar mücadele ettik. Çok iyi, tecrübeli bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Kan kokusunu aldılar ve köpekbalığı gibi oynadılar. Biz iyi reaksiyon gösteremedik. Durumun aciliyetinin farkındaydık.

Fakat ilk yarıda 10 top kaybı yaptık. Agresifliğin altından kalkamadık, fiziksel mücadelenin altından kalkamadık. İstediğimiz hücumları yapamadık. Bizden daha çok şut attılar, bu da istediğimiz hücumu yapamadığımızı gösteriyor. Böyle olunca yapacak bir şey yok. Mazeretimiz yok, takımımı daha iyi hazırlayamamaktan ötürü her zaman koç olarak sorumluluğu alıyorum fakat Olimpia Milano‘yu bu akşam bizden iyi oynadıkları için tebrik etmem gerekiyor. Kazanmayı hak ettiler.

Haberin Devamı

Yazarlar