Fenerbahçe İngilizler duyurdu! Fenerbahçe için Löw ve Mesut Özil iddiası

İngilizler duyurdu! Fenerbahçe için Löw ve Mesut Özil iddiası

03.02.2022 - 12:40 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Vitor Pereira sonrası teknik direktörlük görevine İsmail Kartal gelmesine rağmen Joachim Löw konuşulmaya devam ediyor. İngiliz basınında Mesut Özil ve Löw ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

İngilizler duyurdu Fenerbahçe için Löw ve Mesut Özil iddiası

SKORER

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası göreve İsmail Kartal getirildi. Sezon sonuna kadar takımın başında olacak olan Kartal'ın akıbeti merak edilirken yeni sezon teknik direktörlük koltuğu için Joachim Löw çokça konuşuluyor. İngiliz basınında Löw'ün Fenerbahçe'ye gidişiyle ilgili haberler yer alıyor.

İngiliz basınına göre; Arsenal'in eski yıldızı Mesut Özil, önceki Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw ile tatsız bir yeniden buluşma yaşayabilir. Haberde buluşmanın ikisi için ilginç olacağının altı çizilirken şu ifadeler kullanıldı; Özil, Arsenal'deki sorunlu döneminin ardından Fenerbahçe'de kariyerini yeniden inşa etmekteydi ama mutluluğu, Löw'ün gelişiyle birlikte yarım kalabilir.

NELER OLMUŞTU?
Özil, Almanya Futbol Federasyonu'nu 'ırkçılık ve saygısızlık' ile suçlamış ve milli takım kariyerini sonlandırma kararı almıştı. O dönem Almanya'nın başında bulunan Löw, kendisiyle konuşmadan bu kararı veren Özil'e kırgın olduğunu açıklamıştı: "Mesut'un bana danışmadan milli takımı terk etmesi, benim için büyük bir hayal kırıklığıydı. Eminim zamanı geldiğinde onunla konuşacağız ve bu olayları bir kenara bırakacağız. O zaman bu anılar, ikimiz için de pozitif olacak. O, büyük yetenekleri olan ve milli takım için inanılmaz önemli bir oyuncuydu."

Haberin Devamı

İngilizler duyurdu Fenerbahçe için Löw ve Mesut Özil iddiası

İngilizler duyurdu Fenerbahçe için Löw ve Mesut Özil iddiası