Skorer İngilizler, G.Saray'ın Arshavin açıklamasını tanımıyor!

İngilizler, G.Saray'ın Arshavin açıklamasını tanımıyor!

07.08.2012 - 16:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray Rus yıldız Arshavin'in transferini yalanladı ancak menajeri Türkiye'ye geliyoruz açıklamasını yaparak kafaları karıştırdı. İngiliz basınının Arshavin - Galatasaray eksenli haberlerindeki ısrarı devam ediyor.

İngilizler, G.Sarayın Arshavin açıklamasını tanımıyor

Transfer döneminde yaşanan ilginç gelişmelere bir yenisi daha eklendi! Galatasaray Kulübü, Andrei Arshavin hakkında çıkan haberleri yalanlayarak "Rus futbolcu gündemizde yok" açıklamasını yaparken; İngiliz basınının hemen hemen tüm kaynakları Galatasaray'ın Arshavin'in transferini her an bitirebileceğini duyurdu.

Haberin Devamı

İngiliz gazetesi Daily Mail'in son 3 gündür ısrarlı bir şekilde kaleme aldığı haberlerde, Galatasaray'ın Arshavin için 6 milyon euroyu gözden çıkarttığını ancak Arsenal'in Rus yıldız için 8 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediğini duyurdu.

Arsenal ile Galatasaray arasındaki görüşmelerin sürdüğünün altını çizen Daily Mail, Galatasaray'ın yanı sıra QPR'nin de Arshavin'in peşinde olduğunu ve Rus golcünün 88 bin euroyu bulan haftalık ücretinin kulüpte sıkıntı yarattığını belirtti.

Ada basının tabloid yayın organlarından olan Daily Mail'in iddiasının Türkiye'ye sıçramasının ardından Galatasaray Yönetimi resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak, Arshavin'in transferinin söz konusu olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın resmi açıklamasını hafife alan İngiliz basını, bu kez güçlü iki yayın organı Mirror ve Skysports ile Arshavin - Galatasaray eksenli haberleri görmeye başladı. Mirror'da yer alan haberde, Arshavin'in menajeri Dennis Lachter'in Galatasaray'ı işaret ederek "Türkiye'ye gidiyoruz" açıklamalarına yer verildi.

Skysports ise hem Mirror'da yer alan menajer Dennis Lachter'in açıklamalarına yer verdi hem de Arsenal'in Arshavin'in maliyetinden kurtulmak için Galatasaray'dan gelen teklife sıcak bakıldığını duyurdu.

Yazarlar