İspanya La Liga İspanya'da flaş karar! Yasağa inat taraftar...

İspanya'da flaş karar! Yasağa inat taraftar...

02.06.2020 - 12:05 | Son Güncellenme:

Corona virüs nedeniyle neredeyse tüm dünyada maçlar seyircisiz oynanırken İspanya'da flaş bir karar gündeme geldi. Las Palmas kulübü resmi olarak 13 Haziran'da maçlarda taraftarlarını görmek istediklerini belirtti.

İspanyada flaş karar Yasağa inat taraftar...

Celal Umut Eren - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Corona virüs sonrası futbola dönüş hazırlığında olan İspanya'da flaş bir açıklama gündeme bomba gibi düştü.

İspanya'da La Liga'nın bir alt liginde mücadele eden Las Palmas, 13 Haziran'da yeniden başlayacak lig maçlarında taraftarıyla oynamak istiyor.

İç saha maçlarında en azından 10 bin taraftarın tribünde olması düşünülüyor. Konuyla ilgili Las Palmas'ın kulüp başkanı Miguel Ramirez de açıklama yaparak, Kanarya Adaları'nda sorun olmadığını belirtti.

Başkan Ramirez, 13 Haziran günü Girona ile yapacakları maçta tribünde taraftarlarını görmek istediklerini söyleyerek, "Otoritelerin bizden talep ettiği her şeyi, her kuralı yerine getirdik. Gelecek hafta da taraftarımız için maça davet anonsu yapabileceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından da taraftarlarına seslenen Las Palmas Başkanı, tribünlere çağırdı, "Kanarya Adaları güvenli ve tehlike yok. Taraftarlarımız takımlarını desteklemek için tribünde olabilecek" diye konuştu.